28 Februari

 
BODYLICIOUS! SÅ FÅR DU DIN DRÖMKROPP
Fick denna bok utav min mor idag 

28 Februari

Dagens lunch efter praktiken idag, helt okej! Imorgon är det fredag och då slutar jag 13.00 då åker jag hem till mor och packar, sen åker jag till stan och när pappa slutat ska jag köpa iPad, är galet taggad alltså. Sen ska jag bara hem och ha myskväll med familjen och med mig själv som var väldigt länge sen! Kanske träffar fis någon sväng men får se hur det blir. Kanske tar ett varm och skönt bad? Just nu sitter jag i soffan med tv:n på, mamma och Ida sitter i soffan brevid och Henrik sitter i köket och läser något. Axel är på någon tävling för tillfället och jag sitter och undrar när han egentligen ska komma tillbaka? Hoppas ni haft en bra dag och hoppas ni får en underbar helg alla där ute!

26 Februari

Min goda frukost från imorse och även min luch efter praktiken idag. Började 07.30 imorse och slutade 15.00 och då åkte jag direkt hem och åt, och pluggade klart en läxa. Efter det åkte vi hem till Mirelle och Izabelle (min syssling och mammas kusin) och pratade och tog en fika, himla mysigt. Åkte sedan vidare til Ica Maxi och kollade lite, åkte sedan till coop haha.. Kuligt med lite egentid med mammi ju. Just nu sitter jag i soffan och kom hem för ca 30 minuter sedan. Sitter och väntar på min Axel som har vart och tränat. När han kommer blir det dusch sen sängen för lite prat och mys. Lille Ida har feber här hemma och ont i örat så hon har vart så ledsen. Livet är hårt.

24 Februari

Igår var jag och mina syskon med i tidningen på hey-baby sidan för att vi fått en lillasyster (5 månader sen nu)

Idag är det träning vid 4 som gäller, men innan dess ska jag bara ta det lungt, så himla skönt. Det var väldigt väldigt länge sen jag var hemma och bara tar det lungt och gör ingenting. Välbehövligt kan jag säga. Ligger för tillfället i sängen, har kollar på någon ny dokumentär och ätit frukost sen jag vaknade. Vi har främmande utav en "granne" som bor en bit här ifrån. Hoppas vi ska bjuda på något gott för jag är fikasugen. Efter träningen åker jag hem till mamma och sover där i några veckor som jag skrev igår. Men jag åker hem till far på helgerna. Så vet inte hur mycket jag kommer blogga just nu men ni får stå ut helt enkelt. Puss & kram, hoppas ni får en fin söndag!
 

23 Februari

 
Har inte bloggat på en vecka nu, men jag skyller på att det är lov och att jag har haft ett liv. Jag har tillbringat min lov-vecka i sälen med älsklingen Axel tillsammans med hans far, bror och syster i deras stuga. Åkt snowboard, bastat, rullat oss i snön, skottat, åkt pulka, tänt ljus i kyrkan, spelat kort, myst, garvat, och ätit gott är det vi har hunnit med. Jag och Axel tog bilen ner dit i söndags, och dem andra åkte i lördags då jag tävlade. Kom hem för några timmar sen och har än så länge bara hunnit med att städat kontoret och börjat packa upp lite. Imorgon så ska jag och även Axel flytta med till mor några veckor för praktik i Hovsta.
 
Mår som bäst när jag får vara med dig min älskade Axel ♡
 

DM 2013

Hade en sån bra dag tillsammans med mina älskade pandas på mattan i Uppsala. Vi kom på 4:e plats, och är vidare till RM som är i maj. Min rosett flög av på mattan mitt i dansen, fick sämsta samvetet eftersom det ger oss minuspoäng. Men vi gick ju vidare så det spelade ju ingen roll! Är så stolt över oss, mitt fina lag. 
DM 2013 ♡


15 Februari

Sitter i rummet och lyssnar på musik. Ska dra mig till skolan om 20 minuter. Slutar vid 4 och då åker jag upp på stan för att byta ett par byxor (om det går) och köper ett par hårspännen, sen åker jag direkt hem och packar tills tävlingen imorgon, känns riktigt bra! (Vet att jag ser väldigt trött ut)
 

14 Februari - ♡


En mysig alla ♡-dag middag på Jensen's Bøfhus med min fina familj + Max kompis

12 Februari

Idag fyller bästa killen, min kille hela 18 år. Jag har varit hemma hos honom om myst nästan hela dagen. Vaknade brevid honom, hade det mysigt. Han öppnade paket och blev så nöjd. Åt frukost åkte till Ånnaboda med klassen för att ha friluftsdag med våran klass plus ettorna, dagen var helt OK i Ånnaboda, men inte mer än så. Blev mer än OK när jag fick åka hem till Axel igen efter en dag i Ånnaboda. Då tog vi ett bad och tänkte plugga naturkunskap men så blev det icke. Kom hem för en stund sen och ska snart vika in mina tvättade kläder i garderoben, packa, vänta på att pappa kommer hem så jag kan prata med honom och därefter åker jag nog till lägenheten och sover med fis. Imorgon, torsdag och på fredag börjar jag klockan 10, GREAT!

Svar på kommentar från 9:de Februari

Svar på kommentar: 

Ida

-Vart är den köpt, och hur mycket kostar den? Svara gärna i ett inlägg :)

SVAR: Den är köpt på Gant affären på stan, men den var slut i den stoleken jag ville ha så dem beställde en åt mig som jag sen fick hämta ut på posten, den kostade 1099 kr :)


9 Februari

Hämtade ut min nya tröja på posten idag! Det här är alltså min julklapp som jag fick av världens bästa pojkvän. Bilderna blev inte så bra men den är iallafall ljusrosa. Jag hade en jättemysig kväll/dag med min bästa Frida ♡ Tycker om henne så himla mycket. Jag ska strax ta och packa, sedan åka till kontoret och städa, typ askul. Men när jag städat klart ska jag åka hem till min favoritis Axel och mysa och sova hemma hos honom.

8 Februari

Har ätit enormt mycket fruktsallad och jag kan lova er att det var vääääädligt jätte gott.

8 Februari

Är hemma hos min Fridolf och vi har nyss tagit massa mysiga bilder. Nu ska vi kolla på gladiatorerna och i pausen blir det fruktsallad, perfekt fredag!

7 Februari

Sitter ny duschad i lägenheten och äter god frukost, Sofie sover. Slutar runt 3 idag tror jag och då blir det marieberg för att köpa present till min Axel. Och därefter åker jag hem till mamma och sover där. Hoppas ni får en bra torsdag!


5 Februari

Hade nyss taco-mys med Fis, riktigt gott! Nu sitter vi i soffan med tv:n på.

5 Februari

Elin har tagit dom 4 sista bilderna, modellen är lillasyster 
 
Idag: Gå i skolan, ta hey baby foto klockan 5 och sedan ta det så lungt som det bara går
Onsdag: Skola, träning, sova
Torsdag: Skola, åka till marieberg med Henrik, ta en fika och köpa present till älskling som blir 18 nästa tisdag. Sen hem till mamma och sova
Fredag: Skola, och sedan hem till min underbara Frida och sova och mysa gärnet! Var väldigt länge sen vi umgicks bara vi, så det ska bli riktigt mysigt!
 

4 Februari

Finaste Doris på bild 
Skola, träning och mat beskriver min dag. Ska snart packa, duscha och sedan åka hem till Fis och sova där.
 

3 Februari

Ligger i sängen och myser med världens bästa kille.

Nu mår man bra♡


3 Februari

Vaknade brevid min älskade Elin vid 10 imorse, och ända sen dess så har vi bakat bullar, det tog oss iprincip hela dagen, men fasen vag goda dom blev. Vi sitter i sängen just nu och smaskar på dem. Med lite mjölk till, madicken är pausad på min tv. Nu ska jag pausa upp madicken, äta lite mer bulle och mysa lite mer med Elin. Vi hörs 

Du är så älskad av mig

Ville bara säga tack för dem här två dagarna och tack för att du finns, min älskade Moa. Du betyder så fruktansvärt mycket för mig♥

2 Februari

Syns det att jag är ensam hemma eller?

Har hunnit med idag att
✔Städat rummet
✔Rensat gardeboben
✔Städat kontoret
✔ Duschat
Nu sitter jag vid köksbordet och har precis lagat lite "mat", har rätt brottom så roligare än så här blir det inte. Ska vara hemma hos Engla klockan 6 ikväll för att äta taco och mysa med laget, hoppas ni får en bra lördag!
 

1 Februari

3 härliga bilder från Grekland 2012, jag saknart så!

Har bloggat dåligt (vet) men har inte haft tid alls. I torsdags var jag med Axel efter skola, vi åkte upp på stan och jag beställde en tröja som jag ska få av Axel i julklapp, haha sen julklapp. Visar tröjan lite mer när den har kommit. Efter vi gjort det så köpte vi med Labaugette och åt hemma hos Sofies i lägenheten, efter vi ätit kom Sofie hem och då kollade vi på någon film som hon hade hyrt, och därefter åkte Axel hem.
Idag så slutade jag skolan vid 4, åkte direkt upp på stan för att möta upp mina saknade och bästa tjejer Sofia, Vega och Celia! Vi åt på Labaugette, pratade och hade det mysigt. Följde sedan med Sofia hem och kollade hur hon har det i sin nya lägenhet, stannade där ett tag och hade det jättemysigt. Hennes mamma kom in med vindruvor och mat till hennes rum så sött! Så om jag ska förkorta min dag så har den varit bra och hur mysig som helst! 
Imorgon blir nog inte heller så tråkig, inte på eftermiddagen iallafall, ska städa rummet och kontoret på förmiddagen och på eftermiddagen så ska jag ha lagkväll med mitt braiga lag och efter det så följer bästa Elin med mig hem och sover. Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet sen sova, godnatt på er.