29 Juni

Att det skulle bli dåligt väder idag men det inte är ett moln på hela himlen. Och jag är ledig!! Sitter ute i solstolen, måste snart in och städa huset. Sen kommer mamma och syrran hit. Senare i eftermiddag ska jag rida med kusinen Celina, ska bli så himla mysigt. 

29 Juni

Hur snygga skor har jag köpt? Testade de på Intersport men snålade lite sen hittade jag de på rean 30% tror jag att det var på dem. 


Igår klickade jag hem dessa träningstights på 50% rea. Endast 99kr.

Bästa killarna

Blev en promenad till en liten sjö med mina älskade killar, om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig. 

27 Juni

En promenad i skogen innan jobb. 

26 Juni

Morse kom Axel hem efter nån timma på jobbet med blommor han hade plockat, så söt. Sen var det min tur att jobba och efter jobbet blev det gym. Just nu ligger jag nyduschad i soffan och myser med Axel. 


Strålande sol

Igår var det midsommar och tog bara bilden på mig och Minna och en massa bilder på vovven. Hade iallafall en super trevlig dag. Jobbade 4,5 timme på förmiddagen. Sen åkte vi till Ekhagen i Ekeby almby och dansade runt stången innan vi åkte hem till farmor. Där åt vi mat, spelade kubb, brännboll och ballongleken som gick ut på att man skulle spränga den andras ballong bakifrån som var fastknuten rund midjan, haha skitkul var det. Idag är jag ledig och det är bra väder för ovanlighetens skull, blev superförvånad för det brukar alltid vara dåligt väder när jag är ledig. Så just nu sitter jag ute i solstolen medans Axel klipper gräset. Senare blir det en tur till Stortorp tror jag.


Gårdagen med mina systrar

Natten till igår sov lillsyrran Ida hos mig, vi åt en rejäl frukost och åkte sen till Marieberg för att shoppa och äta. Vi var tvungen att köpa varsin juice på naked juice bar, såå gott! Shoppade massa saker på the body shop, och bebis ville vara med haha. Älskade. På eftermiddagen spelade vi minigolf och avslutade dagen med grillat hemma hos oss. Inatt har jag min andra syster Minna övernattande hos mig. 

Söndagsmys

Söndagsmyset är framdukat och nu ska jag hugga in framför fotbolls EM. Skön söndagkväll efter en helg fylld med jobb. 

Årets finaste studenter

I fredags tog ju som sagt två kusiner studenten, jag och min faster Sofie stressade genom hela dagen för att hinna till bådas utspring, flaket på stan och firandet hemma. Men vi fick till det och hann med allt! Här kommer lite härliga bilder från dagen.med kusinen Nellie på axlarna letar vi efter Kevin på skolan
Här har vi skönheten på flaket 
Finåket hem 
Lindas utspring
Jag, Linda, Faster, kusin och kusin 
En glad snygging
Och hemma hos Linda för firande




15 Juni

Lite bilder på bebis från den senaste tiden. Helt sjukt vad han har växt på bara 2,5 vecka. Lilla älsklingen, snart är han för stor för att ligga i mitt knä. Han ligger just nu och sover och jag tänkte ta tag i detta hem, han bär runt grejer överallt haha. Sen tänkte jag bege mig mot gymmet innan jag ska träffa födelsedagsbarnet Grete. Senare blir det kalas för syster som blev 17 igår. Ha en fantastisk dag.


Studenternas dag

Jacka-Lager 157 Body-Lager 157 Jeans-Hollister Skor-Scorett
Nu ska jag bege mig mot några timmars jobb, sen blir det studentfirande hela dagen. Två favoritkusiner går ut gymnasiet idag, ha världens bästa dag alla studenter!


Underbara sol

Igår hade jag kollegorna på besök, vi åt taco, FRUKT alltså ser ni vårt goda fruktfat(?!?), chips och ostbågar. Vi spelade kubb och mös resten av kvällen i soffan med massa prat. 
Idag har jag varit ledig och umgåtts med Vega och Sofia. Vi köpte med oss mat från stan och satte oss i en solig park, åt lite glass, tog en promenad i rynningeviken och spanade in Vegas nya lya! När jag kom hem tog jag och Axel en promenad för att spela minigolf, men det öppnade tydligen nästa vecka haha, men mysigt med promenad. Sen dess har vi ätit tacos och nu ligger vi och slöar i soffan. Två dagars jobb väntar och efter det är jag ledig 3 dagar, skönt med lång ledigt.


Lediga dagar

Igår blev det en springtur som startade i ånnaboda, runt sjön. Kom sen in i ett mtb spår tydligen som slutade i storstenshöjden. Sen när jag sprungit ett tag möttes jag av denna utsikt, falkaberget. Sjukt jobbigt att springa i den skogen, backar överallt. Slutade med en runda på 7km.

Nu på morgonen har jag sprungit 5km, runt en liten sjö, vet inte vad den heter men bara några hundra meter hemifrån. Nu har vi precis käkat frukost. Testade nya plättar.
Jag mixade 
2 bananer
5 ägg
1 dl mjöl
250 g cottage cheese
Blev såååå gott😋

Förrådet

Och såhär blev resultatet! Från ljusblått till svart. Vet inte om jag skulle målat dörren vit istället? Aja lite vita knutar på det här bara. Har även tagit bort allt mossa på taket.