Bebis

I onsdags var vi och kolla på valparna igen och oj vad de växt till sig! Mycket sötare denna gång. Vi valde även valp idag och de blev den godingen på bilderna. Så om tre veckor blir vi småbarnsföräldrar. 😍

Chiapudding

Sitter och äter frukost. Chiapudding med banan kiwi och hallon. Och vatten med brustablett att dricka. Börjar om en timma och efter jobbet ska jag och Sandra gymma. Trevlig helg alla glada!


27 April

Rosa skor rosa kappa och rosa mobil. Jag älskar rosa haha. Kappan/ koftan är ett av gårdagens inköp. Superfräsch. Kom precis hem från däckgrossisten efter att ha gjort en hjulinställning. Nu ska jag bara chilla i soffan tills Sandra kommer, hon slutar om en timma. Och sen ska vi vänta på att ett paket ska levereras. Har beställt 2 stolar och passar de bra in här ska jag köpa 6 till. Och sen ett stooooort bord. Sen ska vi gymma och i eftermiddag välja valp. Wiho.

Dagen i punktform

Idag har jag 
• Dammtorkat, dammsugit och moppat
• Tvättat
• Bokat tid för hjulinställning på bilen
• Bokat tid för att byta fläkträmmen 
• Gymmat
• Lunchat på burger love (igen)
• Shoppat på Marieberg 
• Testat frozen yoghurt för första gången
• Dammsugit och torkat invändigt i bilen
Mina lediga dagar slutar alltid med att jag har fullt upp från morgon till kväll. Man får ta vara på sina lediga dagar! Blev några hundralappar fattigare idag också. Köpte allt från inredning och förvaring till kläder. Pengar är till för att rulla som jag brukar säga.
Dagens Moi 




Älskar paket

Idag kom min beställning från ikrush.
Ett par skor och två mjukis set, perfekt med lite tunnare nu till sommaren. Supersköna dessutom. 
Och dessa två bilder får summera min helg. I fredags efter jobbet gymmade jag med Sandra och efteråt åkte vi hem till mig och hade så jäkla kul fram tills 01.30 på natten. Jobbade lördag och på kvällen blev de mys och plockmat med Sandra. Alexandra och Diana. Jobbade även söndag och efter det gym med Sandra. Hade verkligen ingen ork igår på gymmet. Hela slut. Men nu är det ny vecka så nu tar vi nya tag. Idag är det fredag för mig för klockan 19.15 tar jag "helg".


Ny familjemedlem

Jag och Axel ska skaffa hund och igår var vi och hälsade på de. Dem är tre veckor gamla så om fem veckor ska vi hämta hem valpen. Nästa vecka väljer vi vilken valp som blir vår, vi får välja först.

Solig ledig dag

Idag har jag dejtat med Alexandra på burger Love och satan i gatan vad gott det var. Ledig dag idag och innan dejten gymmade jag med Sandra. Jätte skönt att ha kommit igång med träningen efter alldeles för långt uppehåll. Att gymma var mycket roligare än förväntat. Att ha gymkort på Gustavsvik är verkligen toppen. Igår gymmade jag och Sandra och efter det simmade vi och sen röjde på upplevelsebadet. 


18 April

Lite bilder från helgens käk och träningar. Köpte gymkort på Gustavsvik i lördags och nu jäklar ska det komma till användning!


Nu kan vi ha grillgäster i sommar



Klickade precis hem denna utemöbel för bara 3000:- nu saknas det bara en grill sen är altanen färdiginredd!



Ledig helg

Igår efter jobbet åkte jag och hämta upp denna brud. Vi åkte till Sibylla och åt och sen våldgästa Frida. Det blev en sen kväll och det var sååå mysigt. Kärlek till er. I helgen är jag LEDIG. Så idag ska jag och Sandra åka och träna. Ikväll blir det kalas. Trevlig helg på er!!

13 April

Nya blommor som håller på att slå ut.
Ledig dag som spenderats med Alexandra mestadels av dagen. Hon bjöd på brunch och sen åkte vi in till stan och shoppa lite och köpte med oss mat hem till henne. Åkte hem på eftermiddagen och då grejade jag och Axel i trädgården. Tog bort alla plattor från carporten där vi tänkt lägga grus istället. Och även snygga till kanterna mellan grus och gräsmattan. Avslutade dagen med lite paddling i en sjö här i garpis. Mysigt. Nu ska vi duscha och sen lägga oss. Natti.


Solig måndag


Alltså man blir sååå glad av detta väder. Och det är sååå varmt så att man svettas? Äntligen är sommaren påväg. Tänkte sitta här på altanen en stund till innan det är dags att åka till jobbet för medarbetarsamtal. Efter jobbet ska jag ta en promenad med en vän.

Effektiv söndag

Idag har det hunnits med mycket! 
Började dagen med en frukost tillsammans med Axel som bestod av smoothie, knäckebröd och ägg. Jobbade 8 timmar och direkt efter det for jag till Nanny och vi tog en härlig promenad ute i solen. Vi svängde även förbi Lii en sväng. När jag kom hem väntade Felicia och Sofie hemma hos mig. Då blev de taco🤘🏻Nu ska jag sova så natti gullisar.

I vardagsrummet

En ny favorit här hemma är ljusslingan som hänger i taket, både fin och mysig.
 
Just nu ligger vi i soffan. Jag Axel och Lo, men bara jag är vaken. Tänkte gå och borsta tänderna och lägga mig strax, stökig dag på jobbet så nu är man trött. Nej nu ska jag väcka Axel med lite pussar. Godnatt på er. KRAM.
 

7 April

Godkväll bloggen! Ikväll har vår lilla Lo modellat framför många kameror. Vi har haft besök utav alla möjliga under kvällen. Har precis duschat och ligger i nybäddad säng. Cozy. Nu ska jag bara vänta in Axel som kört fast haha. Godnatt.


Säfsen

Här kommer en bildbomb från säfsen där vi var ett gäng från släkten. Jag och syrran stannade över en natt medans resten blev kvar några fler dagar.



5 April

I söndags så tapetserade vi äntligen om i vardagsrummet!!!!! Från röriga blad till grått. Nu ska det bara in en stor matsalsgrupp och lite tavlor. Bilder kommer när allt är klart, men tar nog några månader tills man är säker på man vill ha och har enonomin. ÄLSKAR att det börjar hända grejer här hemma.