29 November

I förmiddags var min älskade farmor här och vi åt lite frallor och fika. Jobbar eftermiddag idag, 15-19. Ha en bra dag!


Älskade kille

Sen sist jag kikade in här har vår bästavän, glädjespridare och prins lämnat oss. Jag skrev ju om hur låg han var och att han hade haft ont under dagen. Han fick feber och vi åkte in med honom, han blev sämre väldigt fort och ett virus hade spridit sig i magen på honom. Han hade kämpat tillräckligt och orkade inte mer. Vår lilla kämpe. Vi har haft några jobbiga dagar och kommer ha några tuffa dagar framöver. Det är så tomt. Ingen kille som springer och hälsar glatt när man kommer hem, ingen liten kille som skäller när han vill ha uppmärksamhet, ingen att ta promenader med. Men jag är så tacksam för den tiden vi haft. Dig glömmer jag aldrig. Världens bästa kille, du är föralltid älskad.❤️


Min Ajo

Min lilla älskling är nyopererad. Stackarn hade svalt en strumpa som fastnat som gjorde att han varken kunde äta eller bajsa, han bara spydde konstant. Nu mår han mycket bättre men det gör så fruktansvärt ont att se han ha så ont. Han fick nyss ett utbrott, han börja skrika, bitas och hoppa vilket inte är bra för stygnen på hans mage. Nu har jag fått han lite lugn och han har precis somnat. Min lilla prins, snart blir du frisk. ❤️


21 November

Här hemma äter vi scones, dricker varm oboy och lyssnar på julmusik. Bra start på dagen 🎅🏼


❤️❤️❤️

I lördags var far och familjen hos oss för sent firande. Fick fila mjukisdressen som jag kollat på läääänge. Är så dålig på att ta bilder men bjuder på en charmig på mig syrran och pappa underifrån :')


17 November

Har planterat och pyntat en liten gran nu under kvällen. Tyckte det blev så mysigt. Köpte kruka, kulor och belysning på Coop.


16 November

Jag och mor åt brunch tillsammans imorse, super mys.

Hittade detta jätte kinderägg på netto, jag som älskar kinder kunde inte låta bil.

När jag kom hem tog jag en lång promenad med Ajo i skogen. Han tyckte isen var jätte spännande och han var jätte försiktig, så söt haha. Nu ska jag kolla klart gårdagens ph avsnitt innan jag ska till Marieberg med Sofie.


New Nike

Idag fick jag hem två nya skor på posten. Nike roshe heter modellen och jag älskar den, har ett par vita sedan innan men inget jag vill slita ut på jobbet så nu fick det bli lite mörkare färger istället.


Bokstaven M

Svara på frågorna med Ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.

Jag heter: Moa
Jag vill ha: Mysigt
Jag är rädd för: Maskar
Jag har: Magrutor
Jag är inte: Mes
Jag sjunger: Mega bra
Jag liknar djuret: Mississippialligator
Jag är: Mogen XD
Jag älskar: Mat

Dagens kvällsmat


Ännu mer firande

Igår (lördag) kom farmor, Bosse, Sofie och Johan för att fira mig, vi åt mat, fikade, drack vin och de stannade kvar i några timmar och det var hur mysigt som helst att ha dem här. Har fått ännu mer fina presenter som jag tänkte visa.

Från Sofie och Johan ❤️ bh och Trosa och Thereses lip gloss kit.

Från farmor och Bosse ❤️ lite allt möjligt. En bruka burk med massa skönhets prylar i, en blomma, en pyjamas, en mjölkskummare och en liten väska.

Från Alexandra och Frida ❤️ vi var på Java och åt frukost imorse och då fick jag en tvål, lotion och doft pinnar från rituals som nu pryder mitt handfat.


22 år

Igår blev jag ett år äldre och jag hade mammas familj över på hamburgare och pommes. Jätte mysigt. Under dagen tog jag tag i att både storstäda huset, bilen och tvätten. SÅ SKÖNT. Fick jätte fina presenter också. Så nöjd med gårdagen.

Av Minna❤️ Trosa bh och ett tre pack med Thereses nya handkrämer.

Av Axel❤️ ett diamant halsband och choklad från favoritbutiken.

Av mamma Henrik och Ida ❤️ ett par Nike mysbyxor och ett presentkort till en ansiktsbehandling, fick även en orkidé som pryder fönstret på övervåningen.


Axel svarar

Fråga din partner och skriv exakt så som den svarar.

1. Vad brukar jag alltid säga till dig?
Sluta!

2. Vad gör mig lycklig?
Choklad.

3. Vad gör mig ledsen?
När vi bråkar.

4. Hur får jag dig att skratta?
När du är klumpig och arg.

5. Hur var jag som barn?
Busig.

6. Hur gammal är jag?
23.
Fel

7. Hur lång är jag?
1.40.
Fel

8. Vad är min favoritsysselsättning?
Äta choklad.

9. Vad är jag jättebra på?
Äta choklad.

10. Vad är jag inte så bra på?
Laga mat.

11. Vad jobbar jag med?
Butikssäljare.

12. Vad är min favoritmat?
Tacos.

13. Varför är du stolt över mig?
För att du är bra på att städa.

14. Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara?
Kalle anka.

15. Vad gör vi tillsammans?
Har trevligt.

16. Vad är likt mellan oss?
Inget.

17. Vad är olikt mellan oss?
Allt.

18. Hur vet du att jag älskar dig?
Annars hade du lämnat mig.

19. Vilket är mitt favoritställe dit jag gillar att gå/åka till?
McDonalds, jobbet, Sibylla och pappa.


4 November

Utanför mitt fönster imorse.

Idag har jag gått på bio med syrran och mammi, morran och Tobias blev det och den var helt sjuk, den passa min och mammas sjuka humor. Nu ska jag och Axel laga hamburgare med pommes och sen mysa framför en film. Önskar er där ute en mysig fredagkväll!


Har glömt att visa er...

.. grusgången som jag skrivit om så många gånger, som äntligen är klar!! Tycker det blev jätte fint. Det blev massa grus över så i sommar kommer vi fixa lite mer i trädgården.