30 September

Så här glad och gullig kom Mindee gåendes från bilen när jag kom hem.
Det är måndag igen och helgen gick alldeles för fort enligt mig. Men det är bara att kämpa på, efter denna vecka är det endast 3,5 dagar kvar på praktiken innan jag får komma tillbaka till min klass igen. Idag har jag iallafall träning och nu tänkte jag planera lite APL-uppgifter jag ska göra.

30 September

Har foto i skolan där vi ska fotoshopa lite bilder!

29 September

 
Köpte alltså allt detta när jag och brudarna STOR shoppade på marieberg, åt mat och mös till det. Jobbade på kvällen och avslutade dagen med att sova och äta taco med Elin, Alexandra och Minna, det var huuuur mysigt som hellst. Hoppas alla haft en bra helg, synd att den gick så fort bara.

27 September

Gårdagen/kvällen var hur grym som hellst med roliga människor. I lokalen vi förfestade i bjöds det på mat, musik, drinkar och annat gott. Vi åkte sedan limousine till strömpis, askul! Nu på morgonen har jag tagit en dusch och ätit en rejäl frukort med lillasyster, nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan åka till marieberg med mina brudar!

26 September

Igår hade jag det såhär mysigt.

Just nu har jag Minna och Sofia i min säng, senare ikväll är det träning som gäller och sedan läggdags, och nästa gång jag vaknar upp så är det fredag, sjukt skönt! Och då har halva praktiktiden gått. 

25 September

Detta stod på min byrå idag när jag kom hem, det var alltså goa Linda som hade överraskat mig. Mycket uppskattande. Idag är en dag där jag inte har någonting alls planerat och det är så himla skönt. Jag tog en sväng till marieberg när jag slutat för att fixa en sista present till kusinen. När Minna kommer hem så ska vi äta taco. Tänkte åka en sväng förbi farmor sen. Ikväll ska jag nog ta ett varmt bubbelbad med ansiktmask och bara vara, de lät riktigt bra så så får det nog bli!
Och för er som undrar vad det är i paketet så är det trosor!

24 September

4 år sen du lämnade oss idag, vi alla tänker på dig Petter ♡
Dagen har gått fort men varit hemskt jobbig, har varit hur trött som hellst. Ikväll ska jag jobba till klockan 22.15, sen direkt hem till sängen. Jag hoppas att denna vecka kommer att gå fort för i helgen händer en massa roligheter. På fredag så ska jag fira min kusin som blir 18 idag, ett STORT grattis❣ Hon ska ha fest och på kvällen blir det utgång. På lördag ska jag till marieberg och shoppa med bästa tjejerna, jobba och sedan avsluta lördagen med att sova tillsammans med Alexandra och Elin. Hoppas ni har det bra!
 
 

Mindees 1års kalas ♡

 

22 September

Bilder från frukosten, kalas bilder kommer nog senare idag!

21 September

Pannkakor, syl, grädde och nutella blev det till lunch idag

Godkväll bloggen. Det är helg och det är underbart skönt. Igår kväll städade jag kontoret och precis när jag blev klar så smsade Elin mig och frågade om jag ville sova hos henne, så efter duschen packade jag och åkte hem till Elin och mös. Idag när vi vaknade åt vi en smarrig frukost och gjorde iordning oss och sedan åkte jag och Elin hem till mig. Vi har bakat och varit ute och gått en promenad med Mindee. Vi var precis till stan och lämnade Minna hos en kompis och hämtade hem Max från en kompis. Just nu sitter gullepluttarna Max, Elin och Mindee på Max rum och leker, jag ska gå upp dit så strax jag bloggat klart. Det är snart kvällsmat och efter det blir det fruktsallaad och kanske en film, vem vet? Elin ska sova här inatt och imorgon är det kalas för Mindee som gäller 

17 September

Fick sluta 14.15 från praktiken idag, skönt att sluta ganska tidigt. Det har varit riktigt kallt idag så jag har gått runt i min jacka. Ikväll är det träning precis som igår. Vill ha helg, vill ha vecka 42.
 
 Tänk att idag var det exakt ett år sen jag var i Grekland med släkten och jag fick ett samtal av pappa som sa att jag hade fått en lillasyster

Grattis Mindee ♡

Idag säger vi grattis till bästa Mindee som blir hela 1 år, detta år har gått så sjukt fort och jag är så himla lycklig att du kom till världen, det är du som gör min som lyckligast, min älskadeälskade favorit

13 September

Fick sluta tidigare idag, jag och Frida drog till mc och köpte glass! Släppte av henne hos hennes systers jobb och åkte sedan hem och gick faktiskt ut och fotade lite som ni ser, passade på att få lite höstbilder. Det var sista skoldagen på 4 vekor idag också eftersom att vi går ut på APL på måndag. Ska vara i skolan klass 1-2 denna gång, har alltid varit på förskola så det ska bli lite spännande. När dessa 4 veckor är slut så ska jag även börja träna småbarn i Cheerleading.

9 September

Hade skolfoto idag och såg ut såhär! 
Idag är det träning mellan 18.30-20.00 på i3 och innan dess ska jag plugga, äta och tvätta bort mitt smink. Ikväll när jag kommer hem så kommer huset vara fullt av människor då Linda ska ha tupperwere party här hemma!

8 September

En liten titt på hur mitt rum blev, är inte helt klar med allt än men nu börjar de likna något! 
Idag har jag hunnit förbi en sväng hos mor och så har jag tvättat min bil! Nu ska jag gå och duscha och göra iodning mig för sedan åker jag vidare mot stan för lite bio med Alexandra! 
 

7 September

Idag blev dett Labba med pappsen 
Igår var jag på strömpis med det bästa tjejerna. Så glad över att jag har så fina vänner! Det var jättemycket folk ute och det var supertrevligt! Ikväll ska jag hem till Axel och mysa.

2 September

Idag är det 2:a september och Frida fyller 18! På fredag ska de firas ordentligt. Imorse hade jag foto tillsammans med Axel, Frida och Elin. Vi var ute och fotade en massa som jag tänkte bjuda på. Ikväll är det träning och innan dess tänkte jag fixa lite till på mitt rum, lite hyllor som ska upp. När det är klart är det bara nya kuddar och korgar som fattar, finally! Nu ska jag äta favvomaten, den som gissar rätt får en kram.