25 Januari

Har varit tröttis idag. Gick bra på jobbet men när jag kom hem ville jag aldrig resa mig från soffan. Men lyckades ta mig till badet, med nutellaburken. Sorry Elin för att jag åt upp nutellan men det var helt eneklt fel vecka att lämna kvar den här. Lutade mig över badkarskanten och höll på och somna (om jag nu inte gjorde det?) Jag vet inte. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag somnar. Tjohej.

23 Januari

Underbar lönefredag!
 

22 Januari

Hello bloggen. Idag tog jag med mig Elin till dollarstore när jag jobbade en liten stund och när jag var klar så shoppade vi en hel del faktiskt haha, och nöjda blev vi! När vi var klara åkte vi hem till mig och lagade krabbelurer och till det blev det socker, hallon och nutella. Satan vad gott det var med nutella till.Sen kollade vi på vloggar och hade de gött precis som vi brukar. Hon åkte hem för en liten stund sen och nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda. Imorgon jobbar jag till 19.15 och åker direkt efter det hem till mor och sover. 

21 Januari

Sitter just nu och äter lite frukost, knäckemacka och smoothie med banan, blåbär, melon och vaniljyoghurt. Idag har jag sovmorgon till 12, väldigt skönt för då slipper man stressa på morgonen. Slutar 19.15 och imorgon är jag ledig (eller jag ska bara jobba 3 timmar) får se vad som händer imorgon, ska iallafall baka. Men vi hörs en annan dag. Kramis. 

En mysig lördagskväll med hjärtat
Ledig helg


Hallå bloggen. Idag är jag trött. Det var party igår men det blev dock inte så sent men man känner ju i kroppen att det var fett med party igår ikväll. Idag förstår ni är jag LEDIG. Jobbat 15 helger i rad och denna helg är jag ledig och det känns helt otroligt skönt. Blir att åka in till mellringe lite senare och hämta bilen som övernattat där. Ikväll ska jag och Axel köpa med oss pizza och B&J och åka till en liten stuga här i kil, tända lite ljus och bara mysa. Hoppas ni får en bra helg, vi hörs imorgon igen!

Mitt år 2014

Gjorde du något i år som du inte gjort förut?
 
Tog studenten, köpte min första bil, handla på systemet, reste själv med mina vänner och var även på första utlandsresan med älsklingen. 
 
 

 Hur har ditt 2014 varit?

Väldigt bra, har haft fullt upp. 

 

Blev du kär i år?

Blev kär 2011.

 
Bästa köpet?

Lätt fråga, min BMW. 

 
 Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och disel.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Alla nära och kära, och USA resan som är bokad i Februari.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Cheerleader, L.A.LOVE, it's my birthday, can't stop dancin'.

Vem har du umgåtts med mest?

Axel, Minna, Elin, Alexandra, Sofie. Umgicks mest med vänner när jag gick i skolan, blir tyvärr mer sällan nu.


Har du haft ett förhållande under 2014?

Axel såklart. ♡

 Vart reste du under 2014?

London, Turkiet, Rhodos, och Kreta. 
 
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

En egen lägenhet som är på mina villkor. Och Axels ofc.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Firades dagen innan (en lördag) Bjöd hem alla mina älsklingsvänner, åt tacos, drack bål, åt snacks, åkte till krogen och avslutade kvällen på max hamburgarresturang. Dagen jag fyllde 20 jobbade jag.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Inte mycket, satsat mer på engelskan kanske.

 

De bästa nya människorna du träffade?

Mina goa arbetskamrater hihi.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Nu blickar vi frammåt, jobba på dig själv, må bra, träna mer, lägenhet väntar, ta dagen som den kommer!

 


Julen 2014