29 Juni

Lite bilder från klassträffen igår med högstadieklassen. Det var underbart kul 
Nu ska jag gå och duscha och packa det sista till smögen. Klockan 1 jobbar jag och ikväll sover jag hos mamma eftersom vi åker tidigt imorgon!

Åkes begravning

 

28 Juni

Nytt från igår!

27 Juni

Har haft myspicknick med kusinen Sandra på gräsmattan och innan de var vi på marieberg och shoppade lite. Ätit sibylla har vi också gjort. Kanondag. Caroline sov även här inatt och spenderade gårdagen tillsammans med henne och Valeriya. Nu ska jag snart åkc och träna och efter det ska jag åka direkt till Vega där hon ska bjuda på tacopaj. Celia och Sofia kommer också vara där. SUPER! 

23 Juni

Bildbomb från studenten kommer nu, bättre sent än aldrig!
Alla var så himla glada denna dag och det var så kul att se det. Man blev glad själv. Och nästa år är det min tur att stå på ett flak, längtar galet mycket!

23 Juni

Min frukost blev rester från gårdagen. Har precis hunnit slängt i mig lunch också, ska dra mig mot saknade Alexandra nu som är kom hem från Kroatien igår! Vid 6 är det kalas för kusin Sofia och nån gång under kvällen kommer också Axel! Vi hörs!

Midsommar 2013

Dagen startade på bästa sätt med fint väder, åkte till farmor gjorde kransar med de närmaste. Åkte till ett ställe i Ekeby Almby och firade och dansade lite runt stången där. Åkte vidare till farmor och åt och firade lite till där. Framåt kvällen så åkte jag, fis, och Johan vidare på pool-party till en av Johans vänner där vi var hela kvällen. Vid halv 1 åkte jag därifrån och vidare hem till kusinen och umgicks en stund innan jag åkte hem och la mig. De var min midsommar kortfattat. Hoppas ni andra hade en bra midsommar, för det hade jag med mina nära och kära!
 

22 Juni

Har haft myskväll med kusinerna Sofia, Celina och syster Minna. Vi började kvällen med att åka in och köpa Mc. Vi gjorde iordning mys-snacks och kollade på filmen "hur många lingon finns det i världen" Man kan verkligen inte låta bli att skratta under den filmen, den är så himla härlig. Vi har kollat lite olika klipp på youtube under kvällen också, fotograferat och lite sånt som hör till. Mycket mysig och skön kväll. Tack för det tjejer 
 
Håller på att ladda upp bilder från midsommar också, så det kommer snart!

Zara Larsson

 
Alltså denna tjej är så sjukt snygg, och som om inte det skulle räcka så är hon sjukt grym på att sjunga. Videon längst upp är helt klart min favorit, videon längst ner är rätt ny och lyssnade på den för första gången idag. Hur kan man vara så perfekt som dig? Dela med dig lite till mig tack..

19 Juni

600 DAGAR MED ÄLSKLINGEN
 

19 Juni

Bilder från Minnas kalas i söndags.

Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu faktiskt. Så har inte någon att blogga om heller. Ska åka till farmors pool lite senare och städa den, dagen höjdpunkt typ haha. Ikväll blir en hemmakväll med varma mackor. Ha deeee så bra så hörs vi snart igen.

16 Juni

Igår stod laget som sagt på Behrn Arena och hejade på Black Knights. Denna gång gick det inte så bra för dem men de gör inget för de brukar alltid annars vinna! Våran gamla tränare var där och hade med sig systemkameran och det är därför jag bjuder på så fina bilder idag. Imorse vaknade jag brevid min älskade Axel. Hann mysa med honom ett par timmar innan jag åkte hem då det var kalas för Minna, bilder kanske kommer sen om jag orkar. Kramisar
 

14 Juni

Bjuder på 2 halvfula bilder innan jag drar mig mot jobbet! Slutar efter klockan 10 ikväll och imorgon så blir det att stå på Behrn arena och sedan fira Grete!

14 Juni

Lillasyster fyller 14 år idag och jag ville bara flika in här och skriva grattis till henne. Bjuder på en gammal bild på oss också. Du är bäst, tack för att du finns! 

13 Juni

En bildbomb från när jag sov över med mina bruds Alexandra och Elin i tisdags 
I  tisdags så mötte jag upp mina brudar på stan vid lunchtiden. Vi åkte sedan från stan runt 6, vidare hem till mig. Packade med oss godsaker och satte oss vid hjälmaren och hade det allmäns mys vid solnedgången. Halv 12 sprng vi sedan därifrån när vi såg en varg springe på bron en bit brevid oss, riktigt läskigt men ändå coolt. När vi kom hem till mig la vi oss i sängen och somnade till Eva & Adam filmen. Dagen därpå åkte vi in mot stan på förmiddagen för att jag skulle till en salong för att fixa till mina ögonbryn. Sedan åt vi mat och jordgubbar hos Alex och när klockan slog 4 åkte jag därifrån för att åka hem och fixa mig för att åka mot kusins skolavslutning. Men redan i kyrkan så började jag känna mig hängig, och när jag kom hem la jag mig i sängen och tog tempeln där det visade 39,7 i feber, YAY. Så är sängliggandes idag också men känner mig dock mycket bättre! Ska försöka ta mig iväg till Oscaria sen för att träffa nya lagen. Är nu med i senior fortsättningsgruppen, spännande! 
 
 
 

Visste du att..

- i genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år, sitter på toa på morgonen i 6 månader, ser på tv i 6 månader väntar på grönt ljus i 2 veckor och kysser någon i två veckor
 
en ko fiser ut 600 liter metan per dag (nog att fylla 40 st partyballonger)
 
elefanter är det enda djur förutom människor som sörjer sina döda
 
om du är lika lång som från din ena lång finger till din andra
 
i Sverige har vi i genomsnitt haft 12 sexpartners
 
 blont skägg växer snabbare än mörkare skägg
 
den starkaste muskeln i kroppen är tungan
 
en grispenis är formad som en korkskruv
 
hårväxten ökar när man är förälskad
 
du äter insekter när du sover
 
 

10 Juni

En av alla bilder som är från studenten i fredags, jag lovar ni ska få fler. Så fort jag har tid och har fått alla bilder! Jag har precis duschat, ska snart göra mig iordning, äta och sedan hämta Axel på gymmet för att sedan åka vidare mot marieberg där vi ska köpa present till hans lillasyster som fyller den 15! Sover även hos honom inatt. Vi hörs när vi hörs! 

Frukost ute i solen

Blev en frukost ute imorse. Idag tar alla 94:or studenten, grattis till er! Jag själv ska och fira några studenter och även kolla på alla flak på staden. Får se vad som händer ikväll, men något händer iallafall!

5 Juni - sommarlov

Nu har jag tagit sommarlov och det firas med att åka till Elin och sova med bästa tjejerna och ha grillkväll! Min innan de ska jag jobba 2 timmar. 

2 Juni

Mindee äter jordgubbar 

1 Juni

1 Juni, idag JUNI! Jag och Minna är barnvakt åt våra små guldklimpar Mindee och Max. Vi har ätit en brakfrukost och ska nu gå ut och sätta oss i solen. Hoppas att ni har det bra där ute! Det har iallafall jag och ikväll sover jag hos älsklingen.