31 Maj

Minna som lockat mitt hår och mys med Mindee. 
Söndag och söndagsångest. Har varit ledig denna helg för ovanlighetens skull, har varit så j*ävla skönt. I fredags jobbade jag bara några timmar och när jag kom hem storstädade jag lägenheten, tvätta allt och lite till sen handlade innan Axel kom hem och hade fredagsmys. Sofie och Johan kom även hit. I lördags sov vi rätt länge. Åt sen frukost och åkte efter det och städa kontoret. Hälsade på kissen min som växt så. Påvägen hem stannade jag till hemma hos far där fick jag även lunch. Efter jag kommit hem och fräschat till mig åkte jag och Axel och köpte en rullgardin och skulle kolla på utemöbler som det inte blev nå av. Idag har jag lunchat med saknade syskonen och far. Efter det följde alla syskon med mig hem och mös. Nu sitter jag och Minna och målar naglarna och ska strax åka till mor och fira henne på morsdag. 


Vårruset

Den 20 maj sprang lagertjejerna vårruset som jag ännu inte lagt upp bilder ifrån. Och efter det picknicka vi tillsammans, var supermysigt och är glad över att få vara en del av detta goa gäng❤️

Beställde precis




27 Maj

Hello bloggen. Det ni ser på bilden fick jag av Ida som har varit i Turkiet. Så jäkla go tjej! Just nu ligger jag på en filt på balkongen. Har precis käkat frukost. Blir så jäkla varmt på balkongen men än så länge är det väldigt skönt. Annars har det inte hänt så mycket sedan sist. Jobbar som vanligt men denna helg är jag ledig och det ska bli så otroligt skönt. Vi hörs!
 



22 Maj

Tidigare idag var jag vid slottet och kollade på min fina vän Alexandra som just nu är på bal. Så vacker.
 

17 Maj

Hallå bloggen. Idag är jag ledig efter 20 dagar med jobb. Igår var Alexanda och Frida här och då gjorde vi fruktsallad som ni kan se ovan. Fruktsallad är ju egentligen mycket godare och fräschare än godis? Aja, jag och hjärtat tog en rejäl sovmorgon, vi vaknade vid 10 men låg och drog oss och åt frulle vid 12. Sedan dess har jag hunnit städa hela lägenheten och nu tvättas det för fulla muggar. Sängkläderna och badkakanen byttes också ut och även jag och Axel har fräschat till oss så om någon vill komma hit och slicka vårat golv så går det bra. Vi ska strax åka till närkes kil och hämta Axels bil och lite så. Sen bara hem och ta det lugnt. Måndag imorgon. Ny vecka nya tag 💪🏻


11 Maj

Godkväll. Just nu ligger jag och Axel i soffan och latar oss. Har jobbat hela dagen och gick trappan ett par gånger med fis efter det. På vägen hem köpte vi med oss rosalis och när vi precis ätit klart ringer det på dörren. Farmor och faster kom på besök en stund, fick superfina och bra inflyttningspresenter. Nu ska vi kolla lite tv innan denna dag är över. Ha det!

9 Maj


Här kommer mer matbilder, älskar mat❤️
Sitter just nu på jobbet och har rast (på lager 157) slutar 17.15 sen direkt iväg och stänga på Sibylla. Härlig lördag! Hann iallafall sitta ute en stund på balkongen imorse och det var hur varmt och skönt som helst. Gillar att vi har morgonsol på balkongen! 

Fredagkväll

Har blivit mycket matbilder på bloggen. Mums. Detta åt jag och Axel ikväll. Nu ska vi krypa ner i sängen och strax sova. Pöss på er 


Fredag 8 Maj


Godmorgon! Bilden är från i onsdags när jag träffa Carro och hon bjöd mig på middag.
Ligger i soffan och drar mig. Jobbar 12-19.15 idag. Skönt med sovmorgon när jag börjat tidigt några dagar irad. Ska strax åka till Ica maxi och köpa lite frukost, smoothieingridienserna är slut. Dricker smoothie nästan varje morgon. Ikväll när jag slutar jobbet står middagen på bordet, känns lyxigt att bo tillsamman med honom även fast jag får plocka en del efter honom. Hade inte varit lite hemtrevligt om jag bodde själv. 
Trevlig helg på er gött folk! 

2 Maj

Ikväll har jag Minna här på mysbesök, Axel är ute och ränner så Minna blir mitt sällskap ikväll!
 

1 Maj

Såhär har min och Axels kväll sett ut. Vi har lagat tacopaj och ätit gott framför tvn. En riktig mysfredag, nu ligger vi i sängen och ska kramas lite innan vi somnar. Godnatt på er.