Drar snart

Två bilder som jag sprang ut och tog imorse. Okej det är fortfarande morgon men när jag vaknade. Här hemma spelas det musik och taggar inför Grekland. Nu ska vi äta lite frukost och sedan packa det sista. Denna resa kommer bli underbar, svårt att bli något annat med så underbara människor med. Tack för mig vi ses om en vecka.

Candy of love

 

Fina crossen

Nu är crossen utsatt på annons, åker sällan på den och nu är det en snygg bil jag prioriterar högre så pengarna får gå till en BMW istället. Men visst är den fin? Hojta till om du vet någon som är intresserad.

Grekland, Kreta

Packar resväskan för fjärde gången detta år, känns underbart!

Granatäpple och choklad

Har precis tillverkat detta med Minna. Det är granatäpple doppat i choklad. Ligger i frysen och stelnar till lite, ska bli spännande att testa detta, ser riktigt gott ut iallafall!
 

Barnvakt

Förra helgen (tror jag det var?) Så var jag och Minna barnvakt åt våran sötnos för att mamma och Henrik skulle på fest. Ida har blivit så stor och så jäkla snygg, kommer nog inte vara några problem alls att skaffa kille för henne. Mamma hade gjort tacopaj som vi åt och så bakade vi kokoskladdkaka, men precis när allt var klar och kakan skulle in i ugnen så funkade inte ugnen av någon anledning så vi fick knacka på hos grannen och låna hennes ugn, tur att man inte har en främling till granne haha. Hur som helst så blev den så sjukt god, det gjorde vi bra! Som godast när den stått i kylen en stund. Hade förövrligt en mysig kväll med två favorittjejer.

6 September

Lite baugetter blev det med syster och far ikväll. Har jobbat i princip hela dagen och samma blir imorgon, en timma mindre dock. Sitter annars bara hemma för tillfället och väntar in Axel.