28 November

Tre bilder jag tog igår, himlen var så himla fin

Godkväll bloggen. Idag hade jag bara tre lektioner i skolan och en av lektionerna var idrott och en "bild", jobbig skoldag? Nej inte så. Slutade vid halv två idag, skulle egentligen slutat halv fem så de var himla skönt. Åkte hem direkt efter skolan och pluggade bort två uppgifter. Sen dess har jag inte gjort någonting. Är allmänt trött idag. Om en timma ska jag sätta mig i bilen för lite träning iallafall, vi ska få lära oss ramsdansen. Imorgon är det fredag och då är några fler lektioner inställda så slutar tidigare. Ska åka hem med Elin och mysa innan vi ska träna våra småtjejer klockan fem. När klockan blivit sex och träningen är slut så åker vi hem till Elin och förfestar. Jag ska dock inte dricka eller med ut, bara vara med som sällskap innan. Och på lördag har lillebror uppvisning och på eftermiddagen ska jag på julbord. Avslutar sedan lördagen med att sova med bästa Axel.

25 November

Någr bilder från förra veckan när jag och Carro drog en spontanis till svampen
 

25 November

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 
 

24 November

Min nya 5s
 
Idag ska jag träffa Sofia och Vega, väääldigt mysigt. Vi ska till marieberg, men så mycket shopping blir det nog inte för min del, kanske kolla lite julkappar eller så. Det är ENDAST en månad kvar till julafton idag!!! Älskar julen, den är så mysig och man blir så glad. Ska iallafall jobba ikväll vid 17-22.15 och imorgon  startar jag dagen med mitt favoritämne, fotografisk bild!

24 November

Jag saknar denna tjej så himla mycket  

22 November


Två bilder från i somras med bästa syster
Har bloggat rätt bra i veckan. Eller? Haft fullt upp. I söndags efter jag slutade jobbet åkte jag hem till Axel och sov. I måndags lekte jag med Elin innan träningen. I tisdags gymmade jag med Alexandra innan träningen. I onsdags lekte jag med Caroline och vi sov över hos min mor, vi hade världens sämsta natthumor och allmänt trevligt. I torsdags (igår) så köpte jag med labba och åt hemma hos Alexandra och slutade dagen med träning på Oscaria, och sov över hos henne. Imorse var de segt att komma upp, var allmänt seg och trött. Påväg till bussen såg jag min faster åka förbi mig och jag fick skjuts till skolan istället för att ta bussen, det var skönt. Tack för de!! Ikväll sover jag hos Axel och imorgon förmiddag ska jag städa kontoret innan jag åker vidare till Sibylla och jobbar. På söndag förmiddag ska jag träffa min efterlängtade Vega som jag inte träffat på över 2 månader!! Sjukt. Och på kvällen jobbar jag igen. Så min vecka fortsätter att vara fullspäckat. Precis som alltid. Hoppas ni har de bra. Puss på er.

18 November

Bilder från mitt kalas igår 

Dagen har varit mycket bra. Började dagen med mitt favorit ämne, fotografisk bild. Sen hade jag idrott och inriktining på slutet. Åkte hem med min goa Elin och hade de bra som vanligt i hennes sällskap. Åkte till träningen och nu är jag hemma och ligger i sängen efter att ha duschat. Imorgon har jag sovmorgon till 9.20 och slutar 16.30. Då blir de gym med Alexandra och lite träning efter det. 

16 November

Har precis ätit frukost ↑ Ska strax gå och städa kontoret. Sedan baka tills kalaset imorgon och klockan 4 jobbar jag.

Hur sover du?

lite roligt, jag är den första.
 
En brittisk forskare har kartlagt sambandet mellan sovställning och personlighet. Kolla här för att se om du sover som du är!
1 000 personer ingick i studien, där också sex typiska sovställningar identifierades.

Fosterställning – när du sover på sidan med benen uppdragna mot dig. Denna ställning var den vanligaste i studien, den noterades hos 41 procent av deltagarna.

Personlighetsdrag:
- tuffa på utsidan men mjuka inuti
- blyga
- känsliga
- lätt för att slappna av

Är du istället någon som sussar raklång/på sidan med armarna utmed kroppen? Det gjorde 15 procent av personerna som deltog i studien. Personlighetsdrag kopplade till denna sovställning är bland annat:

- lättsam och social
- lätt för att skapa tillit
- lättlurad

En sträcksovare är en person som sover med armarna utsträckta, som för att nå någonting. Det gjorde 13 procent av deltagarna.

Personlighetsdrag:
- misstänksam
- har ofta beslutsångest
- envisa

Soldaten, en person som sover på rygg i givakt, har många paralleller till sitt namn. 8 procent sov på detta vis, där följande personlighetsdrag noterades:

- tystlåtna
- reserverade
- höga krav

Fritt-fall-ställningen, när du sover på mage med armarna utsträckta, är som ovanstående en mindre vanlig sovställning. 7 procent av deltagarna valde att vila på det sättet. Deras personlighetsdrag var:

- känsliga för kritik
- utåtriktade
- bra självförtroende

Det minst vanliga sovsättet, sjöstjärnan, innebär att du sover på rygg med armarna utsträckta över huvudet. Det gjorde 5 procent av studiens deltagare.

Personlighetsdrag:
- lätt för att skapa kontakter
- bra på att lyssna
- ovilliga att stå i centrum


11 November

Håll i er, bilderna jag precis la upp. DIT SKA JAG OCH MINA TJEJER PÅ STUDENTRESA! Kommer verkligen bli sjukt bra. Nästan så att jag inte fattat de själv än. Jag och mina bästa tjejer. Det ser ut att vara hur fint som helst. 18 Juni, då smäller de!
 

Fars dag ♡

Grattis på fars dag världens absolut bästa pappa, du är så sjukt bra 

10 November

Igår bjöd Hannah Montana på en show och jag blev sminkar super snyggt. Vi spelade med andra ord, åt glass och jag är massa godis rikare just nu. Halspandet jag har på mig fick jag av lillsyrran.
Ikväll ska jag, Minna och Axel till mammi och sova.

9 November

19 år
Imorse fick jag blombud, och ni kan ju kolla själv vem de är ifrån. Gulle. Idag ska jag vara med mina närmaste och vad vi ska göra får jag inte veta än. Ikväll kommer Axel hit och sover.
 
Gårdagen var hur kul som helst och bilder från igår kommer!

7 November

 
Idag är de ingen vanlig dag för idag är det Elins födelsedag, HURRA HURRA HURRA 
Får vakna upp med Elin och vara med hela hennes första dag som 18 åring. Du är en sån sjukt bra människa, tack för att du finns finaste Elin, jag älskar dig /din moi 

Mina bästa tjejer, inget slår er 
 

4 November

En bild från tjejkvällen i fredags, som inte slutade så lyckligt tyvär. Under den dagen tog jag, mor, Minna och Ida några bilder som jag kommer att visa er. Jag och sysslingen Izabell var på eldshow under kvällen som jag också kommer lägga ut bilder på här.