2,5 år

21 April

Vakna sent idag, inte vaknat så sent sen jag var typ 13. Klockan 11 vaknade jag. Gick upp och gjorde en smoothie och tog med den ut till solen. Nu är den uppdrucken men jag sitter kvar ute i solen. De är så varmt och så härligt. Måste vänja mig lite med solen tills Turkiet. 
Idag ska jag nog vara med fis. Ska också ta en springrunda. Får de om det blir med eller utan fis. 


18 April

Skipbo och fredagsmys med mina tjejer 
 

17 April

Några bilder i från förrgår när jag och Sofie var ute och promenerade i sörön.
 
 
 
 

16 April

Idag har vi firat pojken här hemma som fyllt 7 år, jag har många syskon men bara en lillebror, min lilla prins. Tycker om han väldigt mycket även fast han är lite jobbig ibland. Han har haft en bra dag och de gör mig glad
Vill även säga grattis till G-mormor som fyller 85 idag (hon som sitter i bakgrunden) 
HURRA HURRA HURRA


14 April

Idag har jag fotat skräck som ska skickas in till fotokursen typ igår. Så här blev resultaten 
Hade snygga modeller som ville ställa upp. Nu ska jag sova, godnatt bloggen.

14 April

Igår bokade jag en resa hit med min vän Elin, min pojkvän och hennes pojkvän. 
Vi åker 3 maj och är där en vecka, det är i side i Turiket med all inclusive, ska blir huuur härligt som hellst.
 

11 April


Idag blev de mobilbilder, förlåt för de men bättre än ingenting. Hur som hellst har jag haft en supermysig kväll med mina goisar. Var med Elin och Alexandra och lite senare på kvällen kom även Frida. Vi åt pizza och åt massa gott som ni ser ovan och så kollade vi även på frozen, jätte mysig film. Så har jag alltså börjat mitt lov och firat lite att gymnasiearbetet är helt klart och inlämnat. Har heller inga rester alls vilket är super skönt. Ska njuta hela lovet. Mitt sista lov. Kram på er och hoppas ni haft en lika bra fredag som jag. Natti.

4 April

Idag på håltimman åkte jag och Elin till marieberg och köpte tre par nya ballerinor var, tänkte ha ett utam de på studenten!

4 April

Tre bilder på mig och Mindee gos tagna för nån vecka sedan. 
Har lovat mina vänner Sofia och Vega att blogga så här får ni ett nytt inlägg ;)
Har egentligen inte så mycket att skriva om, går i skolan igen, träffar mina vänner, och jobbar lite för lite på lektionerna. Idag när vi slutat skolan så ska jag och elinpelin till marieberg och köpa ballerinaskor. På kvällen kommer Axel och sover hos mig och imorgon ska jag jobba. På söndag ska jag iväg och fiska med Axel, Filip, Linus och Gustav! Sen är det måndag igen och endast en till vecka i skolan innan lov. Vem vet om jag och Elin drar en spontanare till något annat land?