27 Maj

Jordgubbar jag åt igår 
Kom precis hem från träningen och ska alldeles strax äta något med syster mi.
Idag är det endast sex dagar kvar till try-out.

26 Maj

Idag var det sommaravslutning på oscaria där det var uppvisning i ca en timmes tid. Det var inte vilken avslutning som helst utan det var våran SISTA uppvisning som pandas, innan vi splittras och får nya lag som känns as tråkigt verkligen. Även våran tränare Hanna ska sluta träna oss nu vilket är ännu tråkigare.  De nya lagen blir säkert också bra men kommer sakna mina pandas, de är väldigt speciella för mig 

29 Maj

 

25 Maj

Nya sommarskor 
 

Dimma


 

20 Maj

Precis hemkommen från jobbet och sitter och smaskar på detta och yoghurt med banan i! 
Tänkte bara uppdatera snabbt innan jag sen ska göra mig iordning för sängen. Imorgon ska jag spendera dagen tillsammans med världens bästa pojke som sedan ska sova hos mig, någon som kan gissa vem? Hoppas ni haft en bra dag!

Farmor och Bosses 60-års fest





19 Maj

En bild från i fredags när jag var ute med mina brudar! 
Sov även hos Sofia den natten och gick upp tidigt på lördagen för att jobba med laget. På kvällen var det party hos farmor. Hon och Bosse hade nämligen 60-års fest så det blev ett riktigt partaj. Åkte därifrån runt 00.00 någon gång och då åkte jag hem till Axel och sov hos honom. Idag ska jag plugga klart min svenska uppgift och klockan 4 har jag träning!

16 Maj

Har inte uppdaterat på några dagar och det beror på att jag konstant haft något att göra. Har jobbat sen i måndags direkt efter skolan och slutat sent på kvällarna. Nu kom jag precis hem från Idas dagis där dem har haft sommar "fest" de bjöds på sånger, korv och fika. Min lilla Ida var så duktig. Det dagiset som Ida går på praktiserade jag på i 8 veckor för er som inte visste det. Så det var inte bara Ida som jag träffade idag. Träffade massa utav mina barn. En utav dem sprang till min famn och gav mig en låååång kram. Åh jag blev så rörd. Nästan så att det kom en tår. Mina små♡. Nu ska jag plugga natur och svenska, det är ju mindre kul men det måste ju också göras. Hoppas ni har det bra!

Jag, Ida och Minna, mina favoritisar 


Bildbomb från RM

 
Min absoluta favoritbild ♡

12 Maj

Bild i repris
Precis hemkommen efter en jätterolig träning! Åt precis en proteinbar men ska snart äta kyckling och pommes. Dagen har spenderats med Axel och likaså gårdagen, har haft jättemysigt med mitt hjärta. Imorgon är det måndag igen, och då börjar jag på nya jobbet, spännande! Hoppas ni haft en bra lång helg för det har jag haft med mina nära och kära!

10 Maj

På gårdagens tävling så slutade vi som fyra utav 10 stycken tävlande, lite surt eftersom jag hade velat haft medalj. Men om man tänker efter så är det inte så dumt. Vi är 4:e bäst i Sverige i vår klass så det är ju riktigt bra om man tänker så. Jag hade jätte kul igår på RM med mitt otroligt älskade lag. Ni får gärna gå in på vår hemsida https://www.facebook.com/photo.php?v=10151891873658765 och kolla video från igår när vi tävlade och även gilla våran sida så blir vi glada! 
Ikväll blir det mys med fis på hemmaplan och senare ska jag hämta syrran i stan efter sin tävling. Sitter och kollar live från Nyköping på Zebras. 
 

9 Maj - Mot Nyköping!


8 Maj

Bilder från igår då jag mös med älskad syster ♡

Idag har jag haft det mysigt tillsammans med Alexandra, Elin skulle också vara med men hon blev tyvärr sjuk men jag ska få träffa henne ikväll då vi ska fixa våra frisyrer. Vi åt på labba efter skolan, besikta min bil och den gick igenom (otroligt, trodde jag aldrig) Vi har hoppat stutsmatta och nu sitter/ligger vi i min säng och ska alldeles strax åka in till stan eftersom jag ska fixa min frisyr tills imorgon då det är RM, (IMORGON!!!) Hoppas ni har det bra. Puss

6 Maj

I helgen när jag var på marieberg så hittade jag denna extremt coola coola-flaska, och eftersom mitt namn fanns med så var jag bara tyungen att köpa den, även fast jag inte ens tycker om coola haha.
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar jobba på Sibylla 

5 Maj

Lite godsaker från gårdagen med Carro ♡

Carro sov här hos mig inatt, vi gjorde bort lite plugg igår och sedan mös vi hela kvällen, skjutsade även hem pappas kompis så vi kom hem runt halv 1 inatt. Idag har vi hunnit duscha och ätit frukost och snart ska vi åka in mot stan för att jag ska klippa mig, SKÖNT. Klockan 3 är det träning till 7 som gäller och imorgon är det skola igen. Fyra dagar kvar till tävling.

3 Maj


Denna underbara fredag har jag spenderat tillsammans med min braiga kusin Sandra! Vi åt grillat under kvällen och när vi ätit upp åkte vi till hjälmaren och mös med jordgubbar och banan. Toppen mysig och skön fredag med andra ord. Just nu ligger jag i sängen och börjar bli lite smått trött. Hade prov idag och de gick sämst. Imorgon ska Carro sova hos mig. Vi ska plugga och när vi pluggat klart ska vi bara mysa. Vi hörs mer imorgon.

Gästbloggning av bästaste syster

Hejsan, nu är det Minna, Moas lillasyster som gästbloggar. Ville bara säga att Moa är världens underbaraste syster och jäg älskar henne jättemycket! puss

1 Maj

En bild på taco som vi precis åt här hemma, och en bild på Mindee som blåser bubblor med sitt snor haha!

Idag är det första Maj och igår firade jag valborg på strömpis med goa kompisar. Jag mötte upp Sofia runt sju igår och vid halv åtta så gick vi till Micke på förfest. Sedan drog vi till strömpis efter elva nån gång. Dansade och hade kul, träffade på massa kompisar och  när klockan blev halv två så åkte jag hem till hjärtat mitt, Axels kompis mamma var så snäll och skjutsade dit mig. Vi vaknade rätt tidigt imorse men drog oss rätt länge innan vi gick upp. Vi gick då till farmor Margareta och hon serverade frukost till oss.Åkte hem ganska tidigt och direkt jag kom hem så tog jag mig en dusch och satte på mig mjukiskläderna. Bästa känslan. Hoppas ni andra har haft en lika rolig valborg som mig, kram på er!
Föresten så klarade jag flickis helt själv idag på studsmattan, STOLT