30 September

Jag och kissen har precis gosat lite. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig för idag är jag ledig, långledig faktiskt. Fredag, lördag, söndag. Är lite sugen på att ändra lite i designen här på bloggen, och att redigera klart videon från möhippan. Och samtidigt äta en stoooor frukost. Godmorgon!


29 September

Igår efter shoppingrundan på marieberg och Ikea gick vi en promenad i skogen i det fina vädret. Blev en hel del bra inköp förresten, bland annat förvaring till köket, kanske kan visa er imorgon?
Har glömt att visa er min nya väska som jag köpte samtidigt som min nya iPhone. Äger ingen väska som är lite mindre så den kommer garanteras användas flitigt. Och den är verkligen så snygg?
Samma dag köpte jag ett smycke till Ajo, på baksidan står det mattes telefonnummer.

28 September

Dagens frukost blev en smoothie med mjölk, banan, hallon, jordgubbar och blåbär toppat med lite müsli.
Dagens kläder blev tisha från Lager 157, just nu 30:- kr!!! Och favorit jeansen från hollister.
Just nu: påväg till marieberg för lite shopping.

Att köpa lista

KAMIN - Det är gjort för att kunna sätta in en kamin i vardagsrummet, vi saknade en förra vintern och ska investera en till denna vinter. Så himla mysigt att tända en brasa kalla kvällar.

GRUS - Ni vet grusgången som jag pratat om en hel del. Det är nästan klart, det är bara vitt grus som saknas och det måste vi snart beställa så att det blir klart innan vintern. Har tänkt vitt grus, tror att det kommer bli supersnyggt mot vårt svarta hus.

MATSALSBORD - Sen ca 4 månader tillbaka har vi haft 8 st stolar ståendes i vardagsrummet men inget bord ännu haha.. så det måste köpas snarast, så jag kan inreda klart med mattor, tabletter mm..

Ett sånt bord vill jag ha fast helvitt, men har inte hittat att köpa nån stans.

SMINKBORD - Med spegel, bra lampor och även bra förvaring, har inte tittat ut någon speciellt sminkbord ännu och heller ingen bra plats att ha den på, får fundera ett tag till innan jag köper en.


Den finaste ängeln

Åkte till graven efter jobbet idag, igår var det sju år sen Petter lämnade oss och flyttade upp till änglarna. Du är iallafall den finaste ängeln där uppe. Hoppas du har det bra fina lilla kille❤️


Lite nytt till hemmet


Nu är även baksidan målad

Före

Efter
 

Skogspromenad

Ute på morgonpromenad med prinsen innan dagen får börja, så himla skön luft ute. Idag ska jag fortsätta måla staket och det vore så skönt om det kunde bli klart idag men är osäker på om jag hinner, ska klippa gräs också. Lite senare i eftermiddag ska vi på bio ett par tjejer, ska bli så mysigt.


19 September

Före

Efter
 

Nu är räcket färdigmålat på framsidan, visst blev det snyggt!? Nu har jag påbörjat baksidan också! Alltid nått på g och det är verkligen så så kul att göra fint i sitt egna hem.


iPhone 7

Idag blev jag äntligen med iPhone igen, köade tidigt imorse men på första stället sket det sig och då åkte jag vidare, trodde det var kört men de hade både rosa och mattsvart och det var dem två färgerna jag valde mellan. Sa att jag ville ha en rosa men i sista sekund ändrade jag mig och det blev en svart och det är jag super nöjd med, så snygg.


Från gårdagen


Igår kom mamma och hennes två hundar. Vi åt frukost och tog promenad med hundarna. Sen fick jag för mig att börja måla altanen. Blev inte klar men bilder kommer när det är klart. Nu ska jag åka till jobbet och imrgon blir jag förhoppningsvis med iPhone igen!!

Idas möhippa

Kidnappning på g
På g till brunchen
Bubmerballs!! Bland det roligaste och svettigaste jag gjort.
Relaxa och åka kanor på gustavsvik.
Mat innan utgång.Jätte härlig dag för vår härliga Ida, nu laddat vi för bröllopet som är om drygt en månad! Videoformat av möhippan kommer lite senare.
 

Karma

På segersjö så köpte jag ett nytt koppel till Ajo. Brunt läder koppel, så snyggt att det till och med får hänga framme i hallen.



5 September

En från kräftskivan i lördags och en från segesjö fälttävlan i söndags. Efter segersjö tappade jag min iPhone i toan, så det blir nog dålig uppdatering ett tag framöver. Ingen av mina gamla telefoner startar heller. Så är telefonlös ett tag framöver.

3 September

Igår firade vi vår älskade Frida på hennes födelsedag. Jätte mysig kväll.
Idag har jag Sofie och Minna bakat bullar och satan i gatan vad goda de blev. Nu är vi påväg till kräftskiva med jobbet och det brukar inte sluta lugnt. Sup och svälj trevlig helg.


Lite små klipp från Cypern

 

Högt upp i de blå

Här kommer bilderna från GoPron, se och njut.