30 Mars

Köpte två nya bikinis igår på marieberg
 
 

29 Mars

IGår var min sista dag på fridhemsskolan, skönt att få komma tillbaka till skolan och träffa alla vänner men ändå så kommer jag sakna alla mysiga barn och personal på fridhem. Jag fick detta ↓ super fina brev när jag slutade, och även ett presentkort på sf bio och massa fina teckningar. På kvällen igår gick jag, Axel och familjen över till Melinda som bjöd på god mat, hon fyllde 30 i torsdags! Nu ska jag snabbt göra iordning mig för om en kvart kommer Sofie och hämtar upp mig sen ska vi till marieberg!
 
 

27 Mars

Idag har jag haft finbesök av Nova! Vi hade våffelfixa på studsmattan ute i det härliga värdet.

26 Mars

Tre bilder från lagkvällen med fire 
 

26 Mars

Igår tog jag en fika på stan med mina goa tjejer, Elin och Alexandra. Vi hämtade ut våra studenmössor tillsammans och åt även kvällsmat ihop, våfflor. Super mysig dag/kväll med super mysiga tjejer. Nu är jag så redo till studenten.
 

DM silver!

Påväg till DM, mysig soluppgång!
Prisutdelningen
Vi kom på andra plats och fick DM silver och Level 1 kom trea och fick brons!! 
På vägen hem stannade vi och åt Mc!
 En grymt bra dag med alla olika blandade känslor, Juniorlaget som tävlade för första gången fick en fjärde plats, alla jobbade på sjukt bra och är stolta över alihoppa!
 
 

21 Mars

 
Cheerfrillan är klar och jag ligger redo i sängen för att sova. Massa ändringar är gjorda då vi har två skadade i laget, inte alls kul då vi inte ens har träna på de nya ändringarna utan för göra de imorgon vid tillfälle.. Men vi ska göra vårt bästa! Imorgon ringer klockan 4.00 de blir en låååång dag imorgon. Så nu är de bäst att jag säger godnatt till er.

20 Mars

Saknar detta, London med far och syster. En favvoresa ♡
 
Idag när jag lyckligt slutade praktiken så vände humöret rätt fort när jag såg min bilnyckel inlåst i själva bilen, typiskt mig. Inte första gången de händer, glömmer den där jädra nyckeln både på insidan och utsidan hela tiden typ. Men min snälla kusin skjutsade mig för att hämta reservnyckeln, jäkla tur att jag har hela släkten på samma ställe. Nu är jag iallafall hemma. Sitter på golvet med lite musik och skriver detta samtidigt. Idag är det tre timmars träning. Om de är någon som är sugen på att åka och kolla när vi kör program så är ni välkommna till oscaria klockan 8-9. Vi har lite uppvisning eller vad man ska kalla de nu såhär två dagar innan tävlingen. Min helt kommer vara HELT full. Hatar sånt men skönt när den är över. Kommer inte ha så mycket tid till bloggen eller så lika bra att jag skriver nu. På fredag efter praktiken ska jag träffa en vän, klockan 18 kommer jag befinna mig hos en i lagets mammas frisörsalong för där ska vi fixa frisyr till tävlingen. Tävlingen är på lördag, vi kommer att samlas alla senior tävlingslag vid myrorna redan klockan 5.30 och kommer komma hem sent på lördagen. På söndagen ska jag upp i tid för att åka och städa kontoret innan jag börjar mitt andra jobb på sibylla klockan 12.30. När jag slutar där, vid 16.00 så ska jag träffa min Axel, han kommer också sova över hos mig och den studen kommer vara den ända lugna denna helg. Sen är de dags för en ny vecka igen TJOHO!

19 Mars

Detta är alltså farmors nya getter, söta va?

18 Mars

Axels mor Annika kom hem från USA förra veckan och hade köpt tre tröjor till mig, gulligt va? Tycker det var så fina alihoppa och satt som ett smäck, nöjd!
 
 

17 Mars

Fina vårtecken jag fick på bild i helgen, såg ni att det var snö ute imorse!? Det trodde jag aldrig.
 
Jag har haft en superbra helg. Den kommer lite kortfattat här.
Fredag- Tränade mina superduktiga småtjejer efter praktiken och avslutade fredagen med bio och övernattning med hjärtat mitt.
Lördag- Jobbade 3,5 timme mitt på dagen, städade kontoret och hälsade på getterna som farmor hämtade hem i helgen och avslutade min lördag på mysigaste sätt, med mina älskade släktingar.
Söndag- Jobbade 3,5 timme mitt på dagen, träffade Sofie, åkte efter det hem till Alexandra och träffade henne och Elin en stund och åkte sedan till Axel och sov där.
 
Idag så har jag, Elin och Alexandra varit på bodaborg. Vi fick 12 stemplar, tyckte de var riktigt bra. Bästa teamet! Imorgon är det dags för praktik igen och då ska jag och min klass till wadköping för lite mys!

12 Mars

Ikväll blev de en fin solnedgång! Nu drar jag iväg på träning, imorgon är det torsdag och dagen efter det fredag, låt de gå fort!

11 Mars

Idag har jag gulliga Molly på besök, vi har precis bakat en kladdkaka!
 

10 Mars

Efter regn kommer solsken


9 Mars

 
Goddag alla mina vänner, visst är det fint väder ute?! Hoppas er helg har vart bra, för det har min vart. Dock har den gått suuuuperfort. I fredags besiktade jag bilen som tyvärr inte gick igenom, men de var ingen fara för de var inte så stora grejer. På kvällen tränade jag mina småtjejer och sedan åkte jag hem till Axel och hade tacomys. I lördags så åkte jag till kontoret och städade på förmiddagen, passade även på att tvätta/städa bilen så nu är den fräsch, händer typ 2 gånger per år. Åkte sedan hem och gjorde iordning mig innan jag åkte till marieberg med Axel, sov hos honom även denna natt. Pussade hejdå till hjärtat förut, fick lite separationsångest när jag vet att vi inte kommer att ses på hela veckan. Nu ska jag städa mitt rum och vid klockan 16 börjar jag jobba och slutar 22.15 och sen är det bara att välkomna måndagen igen.

Fredagsmys




4 Mars - Semmeldagen

4 Mars, semmeldagen. Har faktiskt ätit två semlor idag, en på praktiken och en när jag kom hem. Jag föredrar utan mandelmassan för den tycker jag verkligen inte om. Andra dagen på praktiken är gjort vilket innebär att det är 18 dagar kvar haha.. Är så himla taggad på slutet av vecka 13 då jag ska hämta ut min studentmössa och även shoppa på vingåker med mina brudar! Träningsfri idag, väldigt skönt. Har inte gjort någonting speciellt sen jag slutade vid klockan två. Blir att gå och lägga sig i tid ikväll. Imorgon ska min klass, 1-2:an på simskola så jag ska istället vara med 3-4-5:an. 

2 Mars

S e x   t i m m a r s   t r ä n i n g .
Kom precis hem från min Axel. Ska duscha och göra iordning mig och matsäck för klockan 12-18 är de träning på karolinska skolan. De har tydligen inga fungerande toaletter för tillfället så de ska bli spännande.
 

1 Mars

Igår på håltimman åkte jag och Alexandra till Lager 157 för att kolla på ett par byxor, de slutade med att det blev tre par och en lotion, ska åka och köpa de fjärde paret idag. Men jag är nöjd, de satt sjukt bra och var de billigaste jeansen jag någonsin vart med om, fick tre par jeans för 600kr. Sen vet man aldrig hur bra kvalite de är men det är en annan femma. Igår efter skolan åkte jag och Elin med Axel och beställde studentmössa åt honom. Vid 17.00 tränade vi våra småtjejer och vid 18.30 när träningen hade slutat så åkte jag hem till Axel och mös, åkte in och köpte lite fredagsmys och så. Idag har jag änn så länge hunnit städa kontoret, ska snart äta lunch och efter de åker in till Lager 157 och köper byxorna, ett pat ljusa blir de. Sen åker jag tillbaka till Axel innan jag åker till Labaugette och köper mat och vi ska ha på lagkvällen ikväll! Imorgon är det träningdag hela dagen och på måndag börjar praktiken som är i fyra veckor.