29 Juli

Lite bilder från gårdagen hemma hos farmor. Idag så jobbar jag 4 timmar och ikväll ska jag ut och springa med laget, om de nu blir något. Det beror väl på vädret. 
 

28 Juli

Min nya tröja som jag köpte på marieberg med Alexandra i fredags!
 

28 Juli

21 månader med hjärtat idag ♡

Torsdags: Jobbade till halv 11, åkte hem till Alexandra, vi åkte till en sjö för ett nattdopp men vi var för fega för att ens gå ur bilen så vi körde runt lite vid marieberg och adolfsberg och fjanta oss istället. 
Fredag: Vaknade upp hos Alexanda, åt frukost, gjorde oss iordning, åkte till marieberg och kollade lite, på eftermiddagen så åkte jag till Axel och sov hos honom. Tog en promenad i det fina vädret och senare åkte vi runt lite med bilen i stan och käkade mc.
Lördag: Vaknade upp brevid bästa. Vi vaknade rätt sent så vi åkte in till stan och köpte med labba hem och åt brunch. Vid halv 4 var jag vid gustavsvikt camping för att spela minigolf med saknade vänner Sofia och Vega. Kvällen tillbringade jag med Vega hemma hos Sandras kille med henne och många utav hans vänner. Åkte till kvinnerstakalket och dagen slutade med att jag sov hemma hos Sandra som var ensam hemma.
Idag så är det kräftskiva hemma hos farmor med världens bästaste släkt! Älskar när släkten samlas, då mår man bra. Tar nog med kameran så biler får ni nog imorgon. Puss på er alla!

25 Juli

Något litet som jag fick med mig från stan igår, en mössa!
 

24 Juli

Imorse vaknade jag brevid hjärtat mitt, åkte hem tidigt, åt, duschade och allt sånt där och klockan 11 träffade jag Alexandra i stan. Vi gick och kollade lite i affärer och sedan cyklade vi till wadköping för lite fika. Hade det mysigt, kollade runt lite där efteråt och tog lite kort, dock fick jag inga fina kort så de får ni inte se! Vid lunch cyklade vi hem till Alexandra och köpte med jordgubbar och bigarråer och åt eter vi ätit lite lunch ute i solen och under tiden hann också Elin dyka upp hemma hos Alex, och mös tillsammans med oss. Just nu sittet jag i sängen och är trött. Har haft ledigt i 2 dagar och imorgon jobbar jag igen. Men denna vecka är ändå skön för sen är jag ledig över helgen och då händer det massa mysigt. Nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, och är ledig söndag phuuu.. Men det ska väl gå bra. Om 16 dagar så ska jag till Liseberg med brudarna så har något gott att se fram emot wiho!

23 Juli

Bilder från båt-turen igår med farmor och "farfar", det var så himla underbart och lyxigt. 
 
 

20 Juli

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
 
 
 

20 Juli

Frukostmys ute i solen med Alexandra! 
 
 
 
 

17 Juli

♡ Sommarstuga-Leksand 
 

15 Juli

En bild som jag tog klockan 8 imorse då vi hade packat klart bilarna och var redo för att åka mot sommarstugan! Den ligger i Leksand för er som inte vet. Sen jag kom hit har jag hunnit sola lite, äta, köpt godis och ätit väldigt mycket godis, kollat lite affärer i "stan" och även tagit en tupplur. Ikväll ska vi äta Taco och åka lite båt. Ska ta bilder också som jag kan visa när jag kommer hem eftersom har vart så dålig på att blogga. Men har jobbat väldigt mycket på senaste tiden! Bara igår jobbade jag 10 timmar. Hoppas ni har de bra så hörs vi snart igen!


10 Juli

Detta står uppdukat i solnedgången på gården och inväntar Sofia och Minna som nu kom hem. Vi har precis varit iväg och kollat på 3D bio på dumma mig 2. Den var asbra. Haha. Nu ska jag äta, vi hörs.

8 Juni

Bilder från årets FÖRSTA dopp, idag. Dåligt av mig att inte ha badat förens nu. Har helt enkelt varit en badkruka i år. Men idag var de riktigt härligt att bada! Har legat vid poolen hela dagen. Vid 6 åkte jag, Minna och faster fis in till Karlslundsspåret och sprang. Klarade mitt mål nu att springa 5km under 30 min, vid 28  minuter så var jag framme vid mål, yberhärligt!
 

8 Juni

Lite nya kläder
 
 
 

Västkusten 2013 - Del 3

Moa & Minna
 

Västkusten 2013 - Del 2

Många mysiga picknickar på berget blev det.
Sista kvällen ♡
 ♡ Underbara resa 

Västkusten 2013 - Del 1

Snacka om att jag har gosat bebis denna vecka.. Bland de bästa som finns!

5 Juli

Denna vecka i västkusten har bjudit på många fina dagar och kvällar. Vi har hunnit vara lite överallt och gjort mycket kul. Har shoppat lite och har också tagit massvis med kort som jag ska visa när jag kommer hem så fort jag får tid. Imorgon bitti så ska vi städa stugan och sedan fara mot Örebro igen. Klockan 5 är de jobb till efter 10 och då kommer Axel och hämtar mig för att sedan åka hem till honom och sova. L.y.x.i.g.t.
Har inte träffat honom på över en vecka nu så de ska bli super mys. Vi hörs när jag kommit hem!