25 April

Bilder från denna lördag, umgåtts med släkten hela dagen i Ösjönäs och på kvällen har jag haft Alexadra här i lägenheten. Här kommer lite bilder från dagen, de flesta bilder snodda från Sofia, vill ni kika in hennes blogg och se fler bilder klicka in HÄR
 

23 April

Var och hämtade ut nycklarna förut, är så spänd på morgondagen och denna helg, pyssla en massa i lägenheten och på lördag så blir det en heldag med släkten i Laxå, vi ska rida islandshäst och lite annat myspys.

Helgen

Hitta katten
Hej allesammans min helg har varit super bra, jag hoppas att eran också varit det. I fredags så hämtade jag upp Frida och Alexandra direkt efter jobbet och åkte hem till mig för att hämta lite sovsaker, åkte in till stan igen, köpte med oss snabbmat och godis hem till Alex. Satt hela kvällen vid köksbordet och prata ikapp om allt vi missat. Hade en väldigt kul och mysig fredagskväll med dem. Sen somnade vi sött alla tre i samma säng. På lördagen hann vi umgås en stund på morgonen innan jag skulle iväg på jobb. Efter jobbet åkte jag hem och tog en hemmakväll. Idag, söndag så har jag städat kontoret, gått en sväng på stan med Alexandra, Sofie och Felicia. Åkte vidare till Kvarntorpshögen med Sofie och Sandra, gick tre varv i trappan och körde slut oss på utegymmet. Efter det har jag hunnit komma hem, duscha, ätit tacos och spelat med andra ord. Kan stolt säga att jag vann båda gångerna. Imorgon är jag ledig och behöver verkligen börja packa nu. Så imorgon ska jag packa hela dagen och på kvällen träffa Carro om jag inte tog helt fel på dag(?) Vi hade iallafall tänkt gå på bio. Nu ska jag avrunda här.
Puss & Kram.

Max åtta år

Idag blev Max 8 år så kalas blev det här hemma i Stortorp! 
Hipp hipp hurra min älskade lillebror som börjar bli stor. ♡
 

12 April

Söndagsmys hemma i Stortorp!
 

10 April

Lilla prinsessan som älskar att bada, lite bilder från i helgen. Tycker hon är så söt med en liten fläta i håret.

9 April

Hello. Sitter och äter lite krabbisar. Har varit iväg till Laxå på morgonkvisten och sen skyndade jag mig hem för att vår soffa skulle komma mellan 10.00-12.00 och prick 11.00 kom dem! Ingen aning om den blev bra än eftersom den är helt inpackad och i två delar men det märker vi om två veckor :)
Vid 15.00 åker jag iväg och jobbar, endast fyra timmar. Imorgon är det fredag och då ska det firas, ni undrar ni säkert vad? Ja fundera på det ni ;) 

New York och Florida


Saknar detta så sjukt mycket. Är det någon resa jag skulle vilja göra om nu så är det USA resan.

Glad påsk

Idag är det Påsk, och på bild är Mindeegos som förmodligen var den snyggaste kärringen idag. Just nu sitter hon i mitt knä i väntan på att Sandra ska komma. Vi ska åka longboard idag igen. Men förmidligen inte lika långt. Igår åkte vi 1,5 mil. Men det är himla härligt. Imorgon ska jag till Gustavsvik. Har inte varit där sedan de gjorde om så det blir kul. Hade.