30 November

Hej vänner! Idag har jag haft en heldag med Axel. Vi har varit och införskaffat adventsljusstake. Ljusen, siffrorna och sittdynorna från rusta och marmor brickan fyndade jag på Coop. Ljusstakarna bakom köptes också idag, från mio! Nu ska jag kika runt lite på garderober till huset. Puss!


25 November

En otroligt skön ledig dag. Har varit på stan med Sandra hela dagen. Hon kom hit redan vid 8.00 för att äta frulle ihop. Vidare mot stan för en jäkla massa shopping! Lunchade ihop och tog även en fika. Efter många tusen fattigare lämnade vi stan mer än nöjda. Just nu är det soffmys med Axel och Lo. Snart bonde söker fru! Wiho

GOALS

Fick denna i födelsedagspresent av min svärmor och svägerska. Hur perfekt är inte den? Dröm 


16 November


Kom hem från stan för en stund sen, har varit och lämnat in Axels mobil på lagning, och min klocka för nytt batteri. Under tiden de fixades hann jag växla tillbaka pengarna från Spanien (bättre sent än aldrig), köpa nya iPhone hörlurar (Lo bet sönder mina här om dagen) köpte även lite ansiktsprodukter. Har fått några nya och stora finnar i ansiktet som jag ska försöka bli av med så fort som möjligt. Efter stan hämtade jag ut ett paket, där nude tude paletten och nyx liquid illuminator låg i. Beställde också en organizer men den får vänta till huset. Nu ska jag städa och diska lite och bara njuta av en ledig dag. Kram på er!

15 November

Imorse tog jag och Alexandra en promenad och köpte frukost och lyxade till det med frallor, munkar och nutella. 

11 November


Idag har varit en bra dag. Jag har varit ledig. Alexandra kom hit imorse och åt frukost med mig, vi cyklade till stan och hon satt med när jag fick mina ögonbryn vaxade och färgade, så skönt att bli ompysslad. Sen tog vi en spontanare och fixade våra naglar. Alex gjorde akryl men för min del blev det bara lite färg. Sen åkte jag och handlade så åt vi soppa och bröd till lunch. Klockan 14.00 hade jag och Axel tid på banken, påvägen hem gick vi förbi entré och köpte med oss ett ljus hem, ljuset ni ser ovan. Det luktar så gott och så juligt. Riktig mysig doft. Sen vi kom hem har vi lagat mat och bara myst här hemma❤️

8 November

Godkväll! Nu tar jag helg några timmar innan det blir en ny vecka och måndag. Måndag innebär födelsedag, visning av lägenheten, jobb och träffa familj. Blir 21 hela år imorgon. Det har varit en kaos helg på jobbet och jag är glad att helgen är över. Efter jobbet idag följde mamma Ida och Henrik med hem till mig. Sedan de åkte har jag tvättat, städat lägehneten bäddat rent i sängen, duschat och klätt på mig mjukisar. Nu ska jag kolla runt på lite badkar till huset. Puss på er. 
 

6 November

Godmorgon! Idag vaknade jag och kissen klockan 8, vi har kollat onsdagens ph och myst sen dess. Idag är en ledig fredag, wiho. Tänkte städa lägenheten och hämta ut lite paket, hämtade ut tre igår också hehe. Älskar paket. Sen ska jag träffa Alex en stund sen hemmakväll med Axel. Bra fredag! 



5 November

När jag såg denna snygga klänning kunde jag inte låta bli att klicka hem den! Blir antagligen årets nyårsklänning eller julklänning. Helt i min smak.



Höstigt




3 November

I lördags var det halloween och den spenderade jag hemma hos min farmor men tjocka goa släkten, åt tacos och massa efterrätt. Jättemysigt.


2 November

I fredags kom pappa och Ida hem från USA, allt detta ovan fick jag av dem. Så gulliga. Och handdukarna kommer passa så bra in i vårat nya badrum! 



1 November

 
Eftersom vi kommer ha ett helt hus att julpynta har jag börjat köpa på mig lite julpynt. Här är några saker jag beställde hem i veckan. Allt kommer ifrån Ellos.
HÄR HÄR och HÄR hittar ni sakerna.