Förra helgen

Slänger in några bilder från förra helgen. Fiske med Axel och Gustav. Just nu sitter jag på flyget påväg till New York. Glad alla ♡ dag!

Grattis min älskade på din 20års dag♡

 

Måndag

Älskar när himlen är rosa, så himla vackert. Bilen är spegelblank, nytvättad idag. Det är också vackert. Nu ska jag åka hem till Frida. Hade.


9 Februari

Slog in sista presenten till Axel igårkväll. På torsdag blir han 20!🎉 
Sitter just nu och äter frukost, blev en sen frukost idag. Vaknade 8.30 men har grejat lite med tvätt och så. Och så kommer väl dagen att se ut idag. Ska nog börja småpacka lite. Och senare idag ska jag träffa Frida. Föresten så har jag tagit med systemkameran i helgen så jag kunde visa er med bilder vad jag gjort men verkar som att jag har glömt den någonstans för hittar inte den hemma. Men direkt den kommer fram så ska ni få bilder från i helgen. Kramisar.

6 Februari

Två bilder utanför badrumsfönstret och en bild på pappas nya skoter.
Har ni märkt att jag nästan bara lägger upp bilder på mat och natur? Mångas bloggar är fulla med egopics men det är inte riktigt min grej. Kan räkna på en hand hur många selfies jag tagit detta år. 
Idag har jag en väldans lång sovmorgon. Börjar 14.00 idag, och vid klockan 19.15 tar jag helg. Är ledig denna helg. Ska till Axel ikväll och sova och sedan träffa Alexandra imorgon och efter det till mor och sova. Blir nog en mysig helg. Ska nog ta med mig kameran och försöka ta lite bilder. Endast en vecka kvar idag tills vi åker till stockholm för att övernatta där en natt innan vi sätter oss på flyget till USA.
Trevlig helg.

2 Februari

Hallå bloggisen. Var inne i stan för ett tag sedan för att växla pengar till NY, endast 13 dagar kvar idag. Köpte även med labba och en ny maraboue smak hem. Just nu väntar jag på Minna som kommer med bussen vilken sekund som helst sen ska vi åka och hämta vår kusin på skolan. Sen vid 6 hem till henne. Vi hörs, kramis