31 Oktober

Min nya skinnjacka 

30 Oktober

Idag var en sån där "göra ingenting" dag. Har mest umgåtts med min syster och tagit en lång promenad med Rebecca, även städat rummet. Vid lunchen lagade jag och Minna taco som ni ser ovan , mycket smaskigt. Imorgon ringer klockan som tidigast denna vecka, ska nämligen hjälpa min farmor lite med hennes jobb, även syster. Har fullspäckat schema ända från start imorgon, jobb, fixa ögonbrynen, spökvandring och träning. 

29 Oktober

Finaste Doris
 
 
 
 
 

2 år ♡

Igår hade jag och min älskade pojke två år. Sov över hos honom och igår när jag kom dit hade han köpt en present, armbandet på bilden. Hur söt!? Förövrigt hade vi en mysig kväll, åt mat när jag kom till han och satte sedan på en film. Idag när jag åkte från honom åkte jag till marieberg för att hämta en jacka jag beställt till sisters, bild kommer. Under tiden jag gick där bestämde jag och Alexandra för att leka. Vi köpte labba och åt hemma hos mig. Nu ska vi ut och fota, puss & kram.

27 Oktober

3 av min favorit
I helgen har jag haft fullt upp och jag tänkte berätta lite vad jag gjort.
Fredag: Gick i skolan, åkte hem till mig med Carro och Elin och åt mellis innan jag och Elin skulle träna våra tjejer vid 17.00. När träningen var slut så åkte vi + Carro som var med och kolla på träningen hem till Alexandra, där hon och Frida väntade på oss och hade dukat upp med tacos. Vi förfestade där sen drog vi ut till strömpis, det var första utgången för Alexandras del. Hade en super trevlig kväll med lite kaos. Sov över hos Alexandra och på förmiddagen (lördag) åkte vi till hennes nya lägenhet och kikade innan jag sedan åkte hem och städade kontoret. Klockan 16.00 började jag jobba och slutade 22.15. Idag är det söndag och jag jobbar idag samma tid som igår, innan dess ska jag fixa lite i mitt rum och bara ta det lugnt. Imorgon har vi looooov, så skönt! Ska ta hand om mina små godingar eftersom deras förskola/skola är stängda. Ska även träffa Axel imorgon. Hoppas ni haft en bra helg!

21 Oktober

Lite ny inredning, korgarna och hjärtkrokarna

Alexandra 18 år ♡

 
Idag fyller en otroligt bra vän till mig 18 år, och jag fick vara med att fira hennes första dag som 18, jag sov nämligen hos henne inatt och imorse startade vi dagen med bubbel och tårta. Så otroligt tacksam att jag har dig i mitt liv. Och på fredag ska du firas rejält så vi ska till strömpis. Grattis på din dag bästa du, jag älskar dig! ♡

20 Oktober

Skolfoto 2013
 
Idag ska jag, farmor, mina 3 fastrar och min låtsas mamma till relaxen på g-vik ska bli hur mysigt som hellst. Fått vaknat upp brevid Alexandra idag, får somna brevid Axel och mys under dagen, en bra söndag helt enkelt! 

19 Oktober

Frost och snö

Igår tränade jag miniorerna för första gången, de var oväntat kul och de var super söta! När jag kommit hem tog jag en dusch och åt kvällsmat. Träffade sedan Rebecca och tillbringade kvällen med henne. Nu ska jag dammsuga sen har jag städat klart mitt rum, sen tar jag med fis till kontoret och städar och i eftermiddag åker jag till Alexandra och tillbringar kvällen där. 

16 Oktober

Idag har jag varit på gymnasiemässan på conventum och informerat om barn och fritids programmet tillsammans med Frida och Sandra. Slutde vid 1, tog med mig Carro och åkte hem till mor och hämtade mina hunterstövlar. Nu har jag skickat tillbaka ena paret och de andra har jag satt ut på tradera. Imorgon ska jag hämta ut ännu ett par och nu blir de rätt, förmodligen haha. Just nu sitter jag på nätet och kollar på massa kläder, vill beställa hem allt typ. Ikväll ska jag träffa Rebecca, annars har jag inget annat planerat!

13 Oktober

Grattis bästaste mamma på din dag 
Min helg har varit bra, sov hos älskling i fredags och igår efter jag slutade jobbet vid 23.00 så kom han hem till mig och sov här, mysigt att få träffas mycket denna helg. Vi har nämligen bara setts 4 gånger på en månad, har blivit så när vi haft praktik osv. Imorgon ska vi tillbaks till skolan igen, men ikväll ska jag jobba precis som igår kväll. Annars idag så har jag hunnit varit ute en sväng med Rebecca, hennes bebis och pojkvän på förmiddagen och vid lunch träffades mor och min farmilj och åt på effesos tillsammans. 

12 Oktober

 Några bilder från dagen, har vart och grillat med släkten. Nu ska jag åka och jobba. När jag slutat kommer Axel och sover hos mig 

10 Oktober

Sista dagen på praktiken är avklarad och jag fick massa fina teckningar av alla barnen, super gulligt ♡ Kommer sakna de alla, men ska tillbaka dit i mars så det är ingen fara. Har nu tagit helg, skööööönt. Träning ikväll och efter de tar jag med mig Elin hem och sussar sött med henne. 

9 Oktober

Idag kom mina huterstövlar jag har beställt, dock råkade jag beställa fel färg. Skulle köpa svarta men råkade beställa mörkblåa så vet inte om jag ska behålla eller sälja vidare. De var snygga de också men hade lixom ställt in mig på svarta och då måste jag ha de. Om någon är intresserad är det bara att höra av sig, storlek 37. Annars då? Jo det är bra med mig, livet flyter på. Imorgon är sista praktikdagen och på fredag är jag ledig. Ganska skönt. Då ska jag vara med Axel och på lördag och söndag är det jobb som gäller och på måndag är det skola som gäller. Saknar skolan lite, gör alltid de när jag är ute på praktik, och jag som ska ta studenten snart, hur ska detta gå? Imorgon ska iallafall jag och mina små barn på konsert i stan, kul ju.

7 Oktober

 Mina flickor 

6 Oktober

Efter att ha varit i kopparberg och spenderat hela dagen i skogen, skitig och lerig så var det väääligt skönt att hoppa in i duschen. Jag och Minna övertalade far att baka scones och så åt vi gröt till de. Super gott och super länge sen jag åt både scones och gröt. Annars mår jag bra och det känns superbra att ha varit ute i skogen hela dagen, kommer sova som en gud inatt. Imorgon går vi in på sista praktikveckan och på fredag är jag ledig. Puss & kram.

5 Oktober

Lite lördagslyx idag efter lunchen.
Idag har jag gjort en massa vettiga saker som städat kontoret och rummet. Snart ska jag åka och jobba, 18-22.15 sen ska jag hem till min mor och sova. Imorgon ska vi till kopparberg och plantera skog. Snart är denna helg också över.

4 Oktober

Idag fyller underbara, ärliga, finaste och raraste tjejen år. Hon som jag lärde känna i mellanstadiet och som varit min bästa vän sen dess. Älskade Vega. Hoppas du får en underbar 19-års dag. Du är bäst 

2 Oktober

Nu är det verkligen höst ute, men ändå kunde man gå i t-shirt idag. Andra oktober, härligt ju.
Idag fick min älskade kusin Sandra körkort så idag när jag slutade kom hon och hämtade mig och vi åkte hem till hennes pojkvänn och hämtade honom och åkte sedan till Enellys och åt. Willys blev nästa stop innan hon sen släpte av mig hemma hos farmor. Där var kusiner och faster och åt, även jag fick mig mat och nu har jag precis kommit hem och duschat och tagit på min mjukisar. Nu ska jag städa undan i mitt rum och förbereda APL-uppgifter.