26 Augusti

Hej bloggen, länge sen. Hoppas att allt är bra.
Här är tre nya överdelar som jag skaffat mig tills träningen drar igång igen, ska bli sjukt skönt. Ska på info möte om hur jag ska lägga upp min träning den 1 September. Har annars inget att berätta, jobbar varenda dag, inget komstigt. Imorgon när jag slutar ska jag träffa Carro, mys<3 Nu ska jag återgå till idiol, senare är det PH men emellan detta ska jag tvätta lite. Puss & kram.

16 Augusti

Godkväll!
Imorse när jag vaknade for jag direkt iväg till konstoret och städade det, och städade även bilen efter det så nu är JAY så fin. När jag kom hem igen bakade jag scones som jag, Minna och Sofie åt till frukost. Vi var även en väng till marieberg på dagen och jag hittade två lådor på ikea till min garderob men det visade sig att dem inte passade, skit. Får se om man kan lämna tillbaka dem och få rätt storlek. Nu på kvällen har jag bara hängt med Sofie, Minna och Johan. Imorgon blir en mysdag innan det är jobb som gäller igen på måndag. Jag ska nämligen träffa Alexandra som jag inte har träffat på (???) sjukt länge iallafall. Ingen aning om vad vi ska hitta på men något blir. Sen på kvällen ska jag på bio med Axel, Johan, Sofie och Minna. Avslutar kvällen med Axel, Nu vet ni iallafall vad jag sysselsätter mig med om dagarna. 

Axel min kärlek

Världens mest underbaraste kille, alla borde ha en sådan som du, älskar dig av hela mitt hjärta
 

13 Augusti

Idag saknar jag mina tjejer lite extra mycket, vill tillbaka hit där allt var perfekt.
 

Tack bästi för en perfekt fredag och lördag♡

 

7 Augusti

Vet att katterna ser skit läskiga ut haha, man ser ingen skillnad på dem heller, men de är goa den korta lilla stunden de vill mysa iallafall.
Idag har varit en lång dag, Klev upp klockan 6.00 För att en timma senare börja jobbet, slutade vid 16.00 då jag och Minna köpte varsin glass på vägen hemmåt. När vi kom hem duschade vi av oss och fräschade till oss innan Vi åkte in med Mindee och Max och köpte med deiles hem. (Jag och Minna har varit barnvakt ikväll, pappa och Linda firar 10 år så dem har lyxat lite extra ikväll) När vi ätit upp maten hemma kommer vi på att vi måste ha lite godis till kvällens film (Sune på bilsemester) så vi for in igen och köpte de, la Mindee direkt vi kom hem och hon var super duktig, drack sin välling och sa godnatt sen var hon tyst. När Mindee var lagd satte vi på filmen och lagom tills den var slut blev Max trött och gick och la sig utan problem. Fina och duktiga syskon.

Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan på 8.00 För att först åka till Laxå och plocka och sedan fortsätta med jobb på Sibylla tills klockan 16.00, vad som händer efter det får ni veta imorgon. Puss och godnatt.

Fotade med min vän Caroline igår ♡

 

4 Augusti


Igår fick jag mysa med min favorit som jag varit ifrån en vecka på grund av jobb. 
Just nu har jag frukost, sitter på jobbet, med Minns faktiskt. Hennes absolut första arbetsdag och jag ät glad att jag får dela den med henne :') set fram emot lunchen, mamma ska komma med sallad till oss. Vi slutar klockan 16.00 idag, och efter det är jag ledig, SKÖNT. 
Jobb tis, ons, tor och fre. Sen ledig. Då ska jag och Axel åka iväg någonstans bara han och jag. Behövligt, nu är rasten slut så ska fortsätta arbeta. Hej så länge.