30 Mars

Påskharen kom med godis imorse
Nu är påsken 2013 avklarad och väger numera 100 kg mer. Har iallafall haft en bra dag. Vaknade bredvid älskling, åt frukost, duscha, gjorde oss iordning och sedan mös vi bara fram tills hans farmor kom och hämtade honom. Gick direkt då vidare till min farmor och en stund senare kom släkten och vi åt påskmat. Stannade kvar där tills halv 5 någon gång då vi åkte vidare hem till farfar och åt middag där. (Mycket ätande idag ja) åkte ifrån farfar runt 8 och då åkte jag direkt hem till Linda och mös med henne och Sofie. Dem åt mat, grillat. Och jag smakade lite och det var supergott. Efter maten så satte vi på en film och innan den tog slut så tog jag och Sofie och satte oss i varsin bil och åkte hem. Och nu sitter jag här i sängen och är såååå redo för att sova. Hoppas ni haft en bra påsk.

29 Mars

Bebis

29 Mars

Lite nytt från Sälen

 

28 Mars - SÄLEN

 

27 Mars

Sälen i bilder 
Har haft underbara dagar här i Sälen tillsammans med min brud. Vädret har varit på topp och jag har fått bränna efter solglasögonen! Allt har varit perfekt förutom att jag trillade och gjorde illa min lilla rygg idag. Men vad gör det om 100 år, det går väl över förr eller senare. Och jag ska inte klaga för det var ju sista åk-dagen iallafall. Imorgon packar vi ihop och åker hem tidigt på morgonen. Så vi hörs senast imorgon!

25 Mars

Två bilder som är tagna igår här ifrån Sälen

Har spenderat hela dagen tillsammans med Alexandra i backen. Även en liten stund tillsammans med hennes familj och andra släktingar. Strålande sol hela dagen precis som igår och hoppas det håller i sig hela veckan. Hoppas ni får ett lika bra påsklov som jag så hörs vi snarast, kram på er. 

24 Mars

Åt chokladmousse till efterrätt igår

Nu kanske ni undrar varför jag är vaken så tidigt? Jo det är så här att Minde pratade så imorse så mycket det var hon som väckte mig, men hon är så söt så det gör inte så mycket faktiskt. Jag tänkte gå ut och springa innan frukosten så nu slipper jag stressa.
Ca klockan 11 kommer Alexandra med familj och hämtar mig och då blir det SÄLEN!

23 Mars

Fick detta när jag slutade på praktiken igår, så gulligt av dem. Kommer sakna alla goa barn 

23 Mars

Pappsen och lillebroris från Italien 2011

Just för tillfället sitter jag i min datastol och lyssnar på musik, är ensam hemma och städar rummet/packar. Ikväll ska vi äta tacopaj och fira, för det är nämligen så att jag har fått jobb på Sibylla!!! Kommer börja jobba extra där i början av Maj och det ska bli så kul! Ville bara berätta det, nu ska jag återgå till packning och städning.

Påsklov!

Nu har jag påsklov, och det är garanterat värt ett leende! Ikväll ska jag umgås med Axel, imorgon när jag kommer hem så ska jag packa. För på söndag åker jag och min snygga brud Alexandra till Sälen!


19 Mars

Imorse kom ett gulligt barn med paket till mig, blev så glad! Hur gulligt? ♡


17 Mars

Precis ätit varm smörgåstårta. Nu ska jag återgå till Vampire Diaries igen innan min träning börjar.
Imorgon är det sista praktikveckan som gäller, sen är det lite lov, SKÖNT. Ska till sälen med min babe Alexandra då. Ska också börja blogga bättre efter det, vill jag lova.

17 Mars

10 SANNINGAR
 
▲ Jag har inte färgat håret på över ett år
 
▲ Jag dricker hellre vatten coola/fanta osv
 
▲ Jag har bara 4 veckors sommarlov i sommar
 
▲ Egentligen så skulle jag ta studenten om 3 månader
 
▲ Jag har sjukt mycket kläder, och använder knappt hälften
 
▲ Jag hade jättemycket finnar när jag gick på mellanstadiet-högstadiet
 
▲ Varje gång jag blir förkyld så blir jag beroende av nässpray och det är jättesvårt att sluta med 
 
▲ Jag måste ha öronproppar när jag sover över med kompisar, att höra folk andas är bland det jobbigaste
 
▲ Jag böt rum med min bror för flera månader sen och har fortfanrande inte fått tapetserat om
(har helekoptrar som tapet)
 
▲  Jag kollar instagram 4872349857492334792837491279 gånger per dag, typ
 

16 Mars

Tog mig en springtur i markaspåret efter jag hade åkt ifrån tjejerna idag, så sjukt härligt! 

16 Mars

Hade tacomys med världens bästa tjejer igår 
Vi sov allihoppa hemma hos Alexandra igår och under kvällen igår så hann vi med mycket prat, skratt ätande av taco och godis och så vidare. Tack för igår och liten bit av denna dag mina favorit-tjejer!

13 Mars

En bild på mig, mamma och min pappa. Mina älskade föräldrar! ♡ Just nu sitter jag och Ida på Axel här i soffan. Vi väntar på att mamma och Henrik ska komma hem och då ska vi äta Taco. Klockan 7 ikväll är det träning på Karolinska som gäller. Tänkte hinna köpa ett par vantar på stan innan eftersom jag lyckats tappa bort alla mina vantar. Tänkte iallafall bara skriva att jag lever. Blir dålig uppdatering nu när jag bor hos mamma. Är inne på 3:dje praoveckan utav 4, sen kommet jag att blogga som vanligt igen. Hoppas att ni mår bra. Kram på er!


9 Mars

Ännu en underbar dag har vädret att bjuda på, grymt!
Mös med min Alex hela kvällen igår, vi åt godis, kollade på TVD, åkte lite bil, skrattade, pratade och hade awesome. Imorse när jag vaknade så väckte jag Alex och då gick vi ner och gjorde iordning frukost och gick upp och satte på TVD. Mycket spännande just nu. Åkte hem någon timma senare och åkte raka vägen till kontoret och städade. Möttes av Sofie där och vi bestämmde oss för att åka till Karlslund för att gå en promenad, man får passa på när vädret bjuder. Ikväll ska jag bara ta det lungt här hemma. skulle träffat Linda men verkar bli något med det. 

8 Mars

Var precis ute och sprang, och gissa hur långt det blev? Jo en mil. Trodde aldrig att jag skulle klara det med dagens dåliga kondition. Nu ska jag gå och ta en varm dusch för usch vad kallt det blev när jag sluta springa. Fick skavsår också, skönt. Efter duschen så ska jag äta maaaaat. Vid halv 7 ikväll ska jag vara hos Alexandra och sova hos henne, kommer bli jättemys för har inte träffat henne på så länge. Nu ska jag pussa på Mindee innan hon ska iväg på kalas.

7 Mars

Idag när jag slutade min praktik vid 14.30 tog jag med min goa syster hem och vi tog en liten fika på studsmattan. Lite senare åt vi taco och efter det så tog jag och mamma en 6 km powerwalk här i hovsta, när vi var hemma igen så släppte jag in hunden och vi åkte direkt hem till mammas kompis Sanna, mös lite med en 5 vekors gammal bebis, och brudarna drack lite kaffe. Sedan gick vi ut på ännu en promenad, 5 km blev det då. Men nu är jag äntligen hemma och har duschat. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna och gå och lägga mig, för jag är såå trött och sängen ropar verkligen på mig. Godnatt.

3 Mars

Ser ni Mindees 2 tänder där nere? Hihi så gulligt. Gårdagen spenderade jag hos Carro. På vägen hem till henne åkte vi fel 2 gånger, den där Carro har bra lokalsinne hörde jag. När vi väl kom fram så tog vi en promenad i det fina vädret till affären och köpte godis och nudlar. Vi lagade kycklingwook och när vi ätit upp så badade vi badtunna med 44 grader i, rullade oss i snön och sedan tog vi en dusch innan mello, och godiset kom fram. Fick massage av hennes söta 6-åriga bror också. Efter mello kollade vi på Eva & Adam, BÄST! Tack Carro för en supermysig dag och kväll! nu ska jag äta tacopaj och sedan packa innan jag ska iväg på träningen som börjar 4!

2 Mars

Igår blev jag ägare till en vit iPad, välkommen hem älskling 

2 Mars

Imorse när jag vaknade så hade pappat bakat scones, älskar goda frukostar där det finns mycket på bordet och idag var en sån morgon. ♡ Jag ska alldeles strax gå och städa på kontoret och efter det så ska jag hem ch duscha och packa och sedan drar jag mig mot Karlskoga till en fin vän vid namn Caroline. Frida skulle också bli med men så blev det tyvärr inte på grund av en grej, synd. Men det kommer flera tåg.Jag saknar mina tjejer Frida, Elin och Alexandra.

1 Mars

Fredagsmyset är på max!


1 Mars

Idag är det första mars och det är fredag. Fick sluta en timma tidigare idag så slutade redan klockan 12. Riktigt skönt faktiskt. Gick hem när jag sluta, tog lite bilder som ni ser. Är hemma hos pappa nu med Mindee i knät för tillfället och snart ska vi äta tacopaj här hemma, är hungrig som ett djur typ. Efter det får det bli lite annanas, maraboue och kanske lite tv-tittande? Gladiatorerna är på tv ikväll, så blir förmodligen att kolla på det. Ska iallafall umgås med familjen. Ska sova själv inatt utan min Axel och det kommer kännas väldigt tomt, har sovit med honom hela veckan, och veckan innan det så var vi i sälen och då sov vi också. Får väl krama om en nalle eller något? Nu ropar maten hejdååå!