26 December

Nu drar jag mig hem till Axel och sover där. Imorgon åker vi vidare till Halland. Stannar där tills nästa år. Vi hörs då, om inte från mobilen. Kramis

25 December

Imorse köade jag och fis till elgiganten för att kolla iPad till henne. Ca 200m lång kö klockan 8 mitt på morgonen var inte så frästande och det var egentligen inte meningen att jag skulle köpa en MacBook men jag kunde inte låta bli, eftersom jag så länge velat ha den så körde jag YOLO. Fis körde också YOLO och köpte en hon med eftersom alla iPads var slut. Just nu sitter vi på mitt golv på rummet och bekantar oss med våra nya leksaker. Vi ska lana hela kvällen, coola. SIMS ska vi spela. 
Imorgon ska jag upp fett tidigt och gå på mellandagsrean (mest för att byta saker) och sedan ska jag packa för på fredag åker jag till Halland. Skulle egentligen åkt imorgon men blev lite ändrat.
 

24 December

GODJUL MINA VÄNNER

22 December

Julklapparna är klara och julen är snart här. Idag har jag städat i mitt rum så att det är fint till jul. Ska dock dammsuga innan jag är klar. Ikväll jobbar jag 16-22.15. Imorgon är jag ledig och vi ska klä granen här hemma. Ska också träffa Sandra och på kvällen åker jag och syser hem till mor och sover där. Och på själva julafton är det full fart från start ända tills läggdags.
S Å  H I M L A  K U L . 

20 December

Igår fick jag jullov och det firade jag och mina tjejer med mat och lite julklappsshopping på marieberg. På kvällen var jag ute med min kusin och åt på jensens och gick på bio som en födelsedagspresent för varandra. Vi såg på Justins nya film och den var sååå bra. Han är verkligen en sån himla fin människa. Var man inte ett fan innan så blev man ju typ de efter. 
 
Idag ska jag, mor, hennes kusin och min syssling gå på marieberg. Har en present kvar att fixa så de ska jag kolla på och även något att ha på mig på jul. Ikväll ska jag vara barnvakt åt småkottarna Max och Mindee

18 December

Idag har jag en väldigt lång sovmorgon. Mindee har haft feber och vart hemma denna vecka så idag har jag henne på min halvlediga dag. Så vi passade på att mysa lite och bada som hon älskar. Ikväll ska vår familj och mina kusiner åka till farfar och bygga pepparkakshus och sockeriglo som alla andra år, det är en liten tradition vi har. Super mysigt.

17 December

Några bilder från juluppvisningen i helgen.  Bilden längst upp är mitt lag, andra bilden är på hela föreningen och bilden längst ner är på lager jag tränar! 

Helgen har vart bra men stressig. I lördags städade jag kontoret på morgonen innan jag åkte till bodaborg med Sofia och Vega. Vi ägde, och fick massor med stämplar. Efter bodaborg så jobbade jag 5 timmar. Kom hem runt halv 12 och gick direkt och la mig. Klockan ringde tidigt på söndagen för då hade vi uppvisning på Oscaria med cheer unlimited! 
Endast 1 hel dag i skolan kvar innan lov, KÄMPA!


8 December

Hej mitt vinterland
 
 

7 December

Idag fyller min otroligt vacka, goa söta och älskade lillasyster 6 år, ville bara flika in här och säga grattis till henne ännu en gång. Grattis väldens finaste 6 åring ♡

6 December


Veckan har varit fullspäckad med träningar, skola, plugg, öppet hus, vänner och pojkvän. Ikväll har vi tränat våra miniortjejer. De är så sjukt grymma och lär sig så himla fort! Ikväll sover jag hos mamma med Axel. De blir en lugn och mysig kväll med idol och lite godsaker. Imorgon fyller min lillasyster 6 år och hon ska firas. Och på kvällen blir de jobb, och samma sak på söndag.