30 Juli

Stockholm
Vi hade det super mysigt i Stockholm, blev mer shopping än vad jag tänkt mig men jag är nöjd!
Det jag fick med mig hem som är på bilden ovan ↑ är två kavajer, två klänningar, en vanlig kofta, en lite finare, ett par byxor, en sjal, en vanlig svart t-shit, strumpor och en hårklämma.
Tack Minna och mamma för en bra dag, det behövde vi alla. 

28 Juli

Kom hem, blev sur. Stökigt hemma, stressad dag på jobbet och hungrig. 
Nu har jag lugnat ner mig lite, LITE. Familjen åkte till Leksand idag så är ensam för tillfället men ska tydligen åka in och hämta en Minna som ej kan planera. Efter det ska jag fortsätta min kväll som på bilderna, med choklad, musik och katterna. 
Imorgon ska jag och Minna möta upp mamma på stationen och sätta oss på tåget som tar oss till Stockholm för en dag med lite shopping och god mat, ska bli väldigt skönt med EN ledig dag, man uppskattar dem som mest när det sällan händer. Hade dock inte tänkt shoppa så mycket utan ska hålla lite i mina pengar. 

Mys i åskvädret

 
 
 

26 Juli

Äter frukost ute i solen och Mindee hoppar studsmatta. 
Sen i onsdags har jag haft mycket kul för mig. Var på min första after work med Lager 157, super mysigt. Vi satt på pitchers med plocktallrik och drinkar. På torsdag jobbade jag och när jag slutat jobbet gick jag på bio med Minna och Celina, inte ofta vi hittar på något så det var mys. I fredags (igår) jobbade jag, direkt jag slutat åkte jag upp till stan och träffade mina högstadietjejer, inte ofta vi får ihop något då alla är så upptagna. Vi var på satin, men för min del blev de nyktert. Idag börjar jag klockan 12.00 och direkt när jag slutar vid 17.15 ska våran familj och en till familj ut och äta på sjökrogen! Puss och kram.

22 Juli

Igår hämtade jag ett paket från posten, ny vit fräsch väska, nöjd.
 

21 Juli

Två bilder från frimis i fredags!



18 Juli

Nya snyggingar som jag införskaffade mig igår, har velat haft dem länge och det var 30% på dessa godingar så då passande jag på. Idag kommer bli en bra dag, har precis ätit frukost med Minna ute i sköna vädret och snart drar jag mig mot lager för ett 7 timmars pass och ikväll blir det utgång med mina brudz.
 
 
 
 

Moa och Grete ♡

 
 
 
 
 
 
 

14 Juli

Var här om dagen ute i stortorps skogar och fotade lite med Alexandra
Vad har jag haft för mig de senaste dagarna?
Jo jag har varit ledig hela helgen (nästan) vilket har varit väldigt skönt, i fredags sov Axel hos mig och på lördag morgonen åkte familjen iväg till sommarstugan och kommer att vara där ca en vecka. Har alltså FF hihi. Axel åkte hem på förmiddagen och då kom direkt Alexandra hit som jag skrev ovan ↑, då vi tog lite bilder, fikade och lite så. När vi hade lekt klart mötte jag upp Axel igen på Ica, vi handlade lite till kvällen då vi grillade och kollade på matchen med lite närkes kil folk. Vid klockan 01.00 åkte vi hem till Axel och sussa. På söndag blev vi bjudna på lunch hos Axels farmor och direkt efter det åkte jag hem, och precis när jag kom hem ringde Lager mig så då var det bara att åka in mot stan igen för att jobba några timmar. Igår kväll kom Axel, Gustav och Micke och vi kollade VM matchen på bioduken. Blev mycket Axel denna helg, har varit mysigt, han ska nämligen resa bort med en kompis denna vecka så man måste passa på.
Idag har jag inte en aning om vad jag ska hitta på (är ledig idag igen) börjar bli lite långtråkigt men imorgon blir det jobb!

11 Juli

Våra nya kissungar, goisar, 

Godmorgon allesammans. Just nu ligger jag på en fatboy ute i solen, så himla härligt med sol! Senare idag ska jag till Laxå och plocka lite. Ikväll är jag ledig, kanske ska vara med Axel eller så tar jag en hemmakväll, (vet att det inte kommer bli en hemmakväll kommer förmodligen ringa någon annan kompis istället) Hoppas ni har det bra så ses vi snart igen! 

7 Juli, Rhodos

Midsommar i Rhodos
 

6 Juli, Rhodos

Bilder vid pool och strand.
Bygga lite med Alexandra i poolen, tungt.
 
 

5 Juli, Rhodos

Våran utsikt från frukost, lunch och middag och andra godsaker.
 

4 Juli, Rhodos

Bilder som är tagna på hotellet, detta hotell var hur grymt som helst. Kommer absolut åka tillbaka någon gång.
 
 

3 Juli, Rhodos

Okej, nu kommer Rhodos bilderna, bättre sent än aldrig. Jag börjar med ett inlägg med bilder som en tjej tog på oss en kväll på hotellet, hon jobbade som fotograf på vårt hotel, svensk var hon också.
Jag och Elin på bilderna, Alexandra vägrade vara med.
 
 

1 Juli

Godkväll! Har precis tagit en dusch och lugnat ner mig lite efter ett kvällspass. Ligger i sängen och tänker på hur dålig jag blivit på att blogga. Men hittar ingen tid till att blogga alls just nu. Jobbar och sliter gör jag på både Sibylla, Lager 157, Fazer och städ! Men det är kul. Gillar att jag har massa att göra om dagarna. Hade blivit galen annars, speciellt i detta tråkiga väder. Byxorna ovan införskaffade jag mig idag och igår, tyckte jag var värd de. Snygga som tusan är dem, och sitter som ett smäck. Jag vet att jag lovat er bilder från Rhodos men min systemkamera gick sönder innan jag hann få bra bilder där nere. Men jag ska hämta ett USB hos Elin med mer bilder från hennes kamera, när jag gjort de och har tid för några Rhodos inlägg så fixar jag det. Vill visa er massa bilder från vår fina semester. Nu ska jag kolla lite tv innan jag somnar. Jobb imorgon, och torsdag. Sen ledigt en dag, då ska jag träffa min kille ❤️