30 Januari

Har kommit på att det är väldigt snyggt med frisyrer, synd att man är så dålig på det dock. Inbakad, utbakad och toffs är i princip det jag kan gör i hår väg haha.. Förlåt för mobil-bild.

29 Januari

Sitter och dricker en smoothie som snart är slut ( :( ) Ska strax sätta igång med en svenska uppgift ( :'( )
Efter det ska jag hem till Sofie och mysa med henne så det blir nog bra tillslut iallafall ( :') ) nä, vilket larvigt inlägg de här blev haha, hoppas ni har haft en bra dag hittils. Heido.

28 Januari

Shoppingen från storstaden!
Skjorta och jeans från hollister
Shorts från någon sportaffär
Massage kräm/lotion från LUSH
1. Lepsyl
2. Ansikstvätt
3. Fuktspray till ansiktet
4. En helt vanlig dagcreme
5. Ett vanligt skönt lepsyl 

27 Januari

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det pappas födelsedag. Hurra hurra hurra
 
Idag fyller världens bästa pappa hela 37 år. Det ska vi fira med att gå ut och äta ikväll. Men innan dess så ska jag hinna med att städa kontoret, plugga och träna, Axel ska sova hos mig ikväll med.
♡ Grattis min fina pappa, du är bäst 

26 Januari

Sitter nu på tåget på väg till Stockholm med min söta mor och syster! Nu blir det shopping för hela slanten!


25 Januari

Kollade lite gamla bilder och kom på hur jävla mycket jag saknar min lillasyster, Ida min lilla gullunge 
Har precis tryck i mig alldeles för mycket taco och min mage står typ ut en meter (känns det som iallafall..) Sitter nu vid köksbordet med Minna och ska plugga lite, eller egentligen massor, ska försöka iallafall. Men jag är glad ändå för imorgon åker jag, mamma och Minna äntligen till Stockholm, wiho det kommer bli bäst!

24 Januari

Jag och mina tjejer idag på idrotten när vi körde längdskidor!
Idag hade jag tänkt att pluggat en massa som jag ligger efter med, men icke sa nicke, här sitter jag i en mjukisdress,ska alldeles strax packa och sedan ska jag åka och handla på labba och sedan åka till Sofies lägenhet och sova. Har varit och hälsat på min lilla Linda idag som har opererat sig.Min lilla sötnos. Innan jag går härifrån och ska börja packa måste jag bara berätta att Mindee fick en tand igår, min lilla tjej, väldigt tidigt faktiskt.
Vem är den gulliga som skrev ett inlägg på min blogg?

Du är så bra

Du är förjävla bra vännen & jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Jag älskar dig & de är något jag alltid kommer göra. Kom ihåg de.
/ din twiin


23 Januari

Sitter i sängen och dricker smoothie som ni kanske ser, det blir min frukost idag.
Hinner inte blogga ikväll och det är därför jag gör det nu på morgonen istället. Efter skolan åker jag upp på stan och äter på labba och går på hindersmässan men Alexandra, och jag stannar på stan ända tills min jag ska gå till min träning som är på karolinska skolan och börjar klockan 7 och håller på till 9.
Puss på er och ha en bra dag!

22 Januari

Tänkte bara flika in och säga att jag tycker om denna bruden väldigt mycke, det är min konstiga vän Alexandra. Har umgåts med henne idag och oj vad jag har fått skrattat, du är allt bra du. Och imorgon ska vi på stan tillsammans och kolla på markanden och äta på labba. 
Nu ska jag sätta på Vampire Diaries och göra henne lite stolt

21 Januari

På bilden längst upp ser ni hur Minna la upp fikat, och sen ser ni hur pappa la upp det, tyckte nog att Minnas såg liiite godare ut kanske, så söt lilla pappi. ♡ Idag är det ingen vanlig dag utan det är Lindas födelsedag, GRATTISGRATTIS  (För er som inte vet vem Linda är så är det min lodsas mamma)
Efter skolan och träningen åkte vi hem och firade henne, vi åt mat från saigon och kladdkaka med grädde och hallon som efterätt, mums. Har precis duschat och nu tänkte jag borsta mitt hår och göra en inbakad fläta, det är så könt att få bort allt hår ibland alltså.

20 Januari

2 bilder från igår med min snygga pojke. 
Kom precis hem efter en träningsdag, började vid 10 imorse och det slutade 18.00, är ju lagom slut nu, snacka om cheer-a för bieber. Nu ska jag äta kyckligsallad, hejdå.

19 Januari

Så fint väder ute idag! Min llilla Cleo fick bli med på några bilder också.
Städade kontoret imorse, ska strax äta mat (tror och hoppas jag) efter det ska jag bada med Axel, mysigt. Ska vara med honom hela dagen och han ska sova här också. Vi har inget planerat. Jag vill gå på bio men tror inte han vill det. Vi är iallafall ensamma ikväll och jag har bestämt att vi ska laga taco.
 
Hade en askul kväll igår på ströpis med mina brudar, träffade massa roliga människor där också.

18 Januari

För ful för att fastna på bild idag, men jag bjuder!
Har precis duschat och ska alldeles strax sminka mig. Ska träffa Vega och Sofia klockan 8 och vi ska förfesta lite i Sofies lägenhet, tråkigt att Sofie inte kunde följa med ikväll, men det ska bli roligt ändå! Lyssnar på lite musik och tänkte bara fort slänga in ett inlägg eftersom jag bloggat så dåligt, men har umgåts med mina goa vänner, pluggat och tränat dom senaste dagarna så har knappt hunnit, men nu vet ni at jag lever! 
Puss och kram!

15 Januari

Myser i mitt rum i väntan på att jag ska få åka hem till min Sofie och mysa. Ska sova där inatt. Fint ärr jag har på kinden alltså. Osminkad, röd om kinderna är jag också, ingen aning om varför men har varit det nästan hela dagen. Idag bestämde jag mig för att göra klart alla historia-läxor som jag ligger efter med. Gjorde en och en halv sen var det kört. Tappade koncentrationsförmågan helt. Konstigt alltså, finns nog ingen som är så ofokuserad som mig när det gäller skolan. Vill vara bra, vill ha höga betyg men det går bara inte. Blir så arg på mig själv. Får väl göra klart dom i helgen antar jag. Ska iallafall ut och roa mig på fredag, krogen med ett par goa vänner. Kan jag behöva, känner att jag behöver komma ut och göra någonting roligt. 
 

14 Januari

Vem om inte jag har världens bästa syster? Hon skrev det här på min dator, städade mitt rum och tände ett ljus. Vad fan skulle jag göra utan dig? Du är guld värd.

14 Januari

Sitter på golvet med lite frukost. Om en halvtimma ska jag få skjuts in till skolan, skönt! Finns aldrig några parkeringar vid skolan den här tiden. Gymnastikträning blir det efter skolan idag. Är hemma halv 8 någon gång. Ha en fin måndag allihoppa där ute!

13 Januari

Bilder från Mindees dop, hon var så duktig, min lilla tjej! 

13 Januari

Igår åt Mindee gröt för första gången och idag ska gullungen döpas, bilder kommer!

12 Januari

Faster Maria har gjor en bok med bilder från när vi var i Grekland med släkten. September 2012.

12 Januari

 
2 bilder från när jag och Axel var i Halland i somras. Idag är det exakt en månad kvar tills hjärtat blir hela 18 år. Jag ska alldeles strax gå och städa på kontoret, efter det ska jag gå hem till farmor och hämta dop-klänningen som lillasyster ska ha imorgon på sitt dop. Ska se om jag hinner städa mitt egna äckliga rum också innan jag ska åka iväg till Axel. Blir en lugn dag/kväll för mig.
 

11 Januari

Fredag idag och jäklar vad skönt!
Snart dyker Vega upp i Stortorp, bussen är här om cirkus 10 minuter, och då ska vi äta tacopaj, hur gott!? Ikväll ska vi mysa, bloggar nog inte mer ikväll men imorgon. Hoppas ni får en bra fredag alla där ute!

10 Januari

Gjort lite negerbollar med Minna som slank ner fint i magen 

Sov endast 5 timmar inatt, så har inte varit på det bästa humöret idag. Men imorgon är de fredag och det är skönt! Ska leka med Vega imorgon, bada badkar, hyra film och äta godis ska vi göra. Nu måste jag städa mitt rum och även bädda rent.

9 Januari

Båda mina vänner Elin och Carro var sjuka idag, då ställde bästa Alexandra upp att leka med mig. Har precis ätit pannkakor, mums. Nu ska jag åka och hämta Minna som slutar klockan 4 så jag har lite brottom. Puss på er så hörs vi snart igen!

8 Januari

Lilla gullungen satt för första gången själv i stolen idag, så stolt!
Idag har vi eldat för första gången i våran nya kamin, heter det så? Och världens bästa pappa har lagat min bil! Imorgon efter skolan så ska jag leka med Carro till klockan 7, Elin ska jag leka med till klockan 9 eftersom det är träning, tjoho. Vi ska äta krubbelurer och säkert göra något annat mysigt.

8 Januari

Det fick bli lite stretch här hemma i mitt rum tillsammans med Minna ikväll, är taggad tills träningen imorgon!

7 Januari

Nu har jag premium igen, vad vore livet utan musik alltså.
Om tio minuter så sätter jag mig i bilen mot strike.Önska mig lycka till!

7 Januari

Smoothie från igår kväll med Minna, vi har blivit smoothie galna.
 
Sov 12,5 timma inatt och vsknade för en halvtimma sen, lite för  mycket sömn än vad jag egentlign behöver. Hoppas att jag lyckas somna hyfsat tidigt imorgon. Pappa har köpt en ny bil. En BMW, spännande att få se den idag. Idag ska jag på stan eller marieberg med min bästa tjej Alexandra och ikväll vid klockan 6 så ska jag bowla med Axel och hans familj. Perfekt avslut på ett bra lov. 
 
 

6 Januari

Dom här bilderna beskriver gårdagen. 
 
Hade det mysigt med min syster hemma hos mamma medans familjen var i Lindesberg och badade. Vi kollade på The Vampire Diaries och åt vindruvor och smoothie. När dom kom hem kom även Axel och vi umgicks hela kvällen, pratade kollade på tv och åt b&j och hade det bara allmänt mysigt. 
Idag åkte jag och syster förbi stan för att köpa tyger som ska bli shorts utav, spännande.
 
Nu blir det ännu mer mys med syster, är glad att jag har dig som just syster 
 

5 Januari

Lillen på bild 
 
Lite kort om mina senaste dagar
I förrgår startade jag dagen med lite Vampire Diaries, träffade sedan min saknade Sofie. Vi åt taco hos farmor och hade det mys, åkte hem till Melinda och kollade på Twilight. Sov även över hos farmor med Minna och Sofie. Dagen därpå åkte vi och bada på eyra (igår) Fick mat hos farmor efter badet. Städade sedan kontoret och efter det färgade jag Sofies hår. Lagom till att det var klart kom Axel hem till farmor, var där en liten stund sen åkte vi hem till mig och sov. Och just nu spelar Max och Axel wii, tänkte vara med dom nu. Puss på er.

5 Januari

SANNINGAR
 
 Jag är 160 cm lång
▲ Jag har fyra syskon
▲ Jag vill göra om i mitt rum
▲ Jag vill bli bättre på att fota  
 Jag avskyr folk som härmas
▲ Jag tycker hundar är äckliga
▲ Jag har börjat tycka om att gå i tights
▲ Jag gick på det mesta när jag var liten
 Jag vill hellst ha något att göra hela tiden
▲ Jag var kär i Adam, i Eva och Adam när jag var liten
 
 

3 Januari

Spendera lite pengar är alltid kul!
 
 

2 Januari

Det är egentligen 3 januari, men vi säger 2 januari. Är egentligen alldeles för trött för att blogga men jag gör det ändå eftersom att jag inte gjort det idag. Jag kom alldeles nyss hem från att ha skjutsat pappas kompis till Lindesberg och jag höll på att somna hela vägen. Lite kort om dagen, imorse vaknade jag brevid hjärtat och när vi hade klivit upp och var klara så gick vi ut i skogen med korv och mackor och varm choklad. Gick en liten bit i skogen och bara hade det allmänt bra. Efter skogsturen så tog vi ett varmt bad och efter det åkte jag till marieberg tillsammans med min kusinis Linda, böt ett par skor och det jag köpte tänkte jag visa imorgon. Vi åkte också till kumla för att träffa Lindas vän. Det var min dag lite kort, och nu ska jag sova. Men fört lite bilder från dagen.
 

1 Januari

Några bilder från gårdagen med mina fina kusiner/syster.
Jag spenderade min kväll igår på hemmaplan med bästa Alexandra och Axel. Vi lagade taco, kollade på skräckfilm på stor-tvn, åt godis och chips och hälsade på hemma hos faster innan vi tog bilen in till stan för att kolla på raketerna vid stottet vid tolv-slaget. 
 
Idag är det kaos här hemma. Tvättstugan är full med vatten och varje gång man spolar/använder vatten blir det bara mer och mer vatten där nere. Funderar på om jag ska åka hem till farmor eller åka hem till mamma eller bara sitta kvar i min säng och kolla på The Vampire Diaries.