Underbart

Lönedag och solen är framme, detta blir en bra dag!

24 November

Godmorgon bloggen, blev en sen morgon och frukost idag. Vaknade 6.30. Låg vaken en stund med mobilden men sen somnade jag om och vaknade efter 10. Är iallafall ledig idag, ska inte göra nått speciellt. Göra lite sånt som behövs bara. Tvätta, plocka i rummet, ta en promenad. Ska också googla runt om tips på shopping och sightseeing till USA. Jag hoppas också att paketet från Nelly kommer idag!!! Visar senare vad jag köpt.  Hoppas ni får en bra dag alla där ute :')
 
Lön imorgon, ska bli så jäääkla skönt
 

19 November

 
Har gjort ett kollage på saker som jag önskar mig i julklapp, bara inredning som ni kanske ser. Det är faktiskt det enda jag behöver just nu. Kläder har jag i mängder och hinner ändå inte använda allt, och eftersom jag ska till USA i Frebruari (yaaay) så vill jag shoppa nya kläder där. Är faktiskt riktigt shoppingsugen även fast jag verkligen inte behöver något. Så ska försöka spara mina penar tills USA, vilket kommer bli en miljard gånger roligare att shoppa för där. Idag är jag ledig, får ej ihop en hel jobbvecka denna veckan. Blir endast 36 timmar vilket resulterar till lediga dagar.
På tal om inredning föresten så har jag blivit så jäkla sugen på att shoppa en massa saker tills jag flyttar hemifrån. Har spenderat många lediga timmar idag för att kolla köksinredning, det är typ det enda man kan önska sig i förväg innan man vet hur den blivande längenheten ser ut och vad som passar in. Bara min ekonomi blir lite mer stabil så är jag så sjukt redo för att flytta hemifrån, tillsammans med min kärlek 

12 November

Nya skor, så nöjd. 
 

11 November

Fick födelsedagspresent av Nelly.som, ett presentkort på 75kr. Så jag beställde precis hem ett par svarta jeans och en tight kjol. Byxorna gick på 89 kr och för att frakten skulle bli gratis (när man shoppar över 100kr) så tog jag med kjolen för 29kr. Så totalt fick jag lägga till 43kr, riktigt värt om du frågar mig. Håller tummarna för att kläderna ska sitta snyggt på nu också.
 
 

Moa 20 år.

Världens bästa brudar på mitt 20-års firande. Hade också himla bra killar hemma hos mig som jag inte fångade bild på, även två brudar till dök upp under kvällen. En trevlig kväll hemma hos mig på landet med tacos och en massa drinkar. Vid midatt åkte vi in mot stan för att skaka lite rumpa på strömis. Tack alla mina nära och kära för en trevlig kväll, och alla fina presenter. Har fått så himla bra presenter. 
Imorgon firar jag med släkten. Kram på er.
 

Resultatet av fransförlängningen

 

Första snön

Goddag bloggen. Imorse när jag tittade ut låg det snö på marken, skönt att det blir lite ljusare men den kommer förmodligen försvinna lika snabbt. Annars då, jo jag har haft väldigt mycket för mig som ni kanske märker på min dålig uppdatering. Har varit ledig 2 dagar utav en hel månad. Tråkigt då jag inte hinner träffa mina vänner så mycket som jag vill träffa dem. Blir så konstigt när man är van att träffa sina nära varje dag i skolan men nu var det flera veckor sedan sist.. Men jag att det börjar lugna ner sig lite med jobb just nu iallafall. Blev ledig från lager idag, ska bara till laxå för att plocka upp lite godis i dollarstore. Sen ska jag hem och tvätta upp hela min hög med skitiga kläder som jag inte hunnit med. Sen ikväll ska jag till kusse Lindis som ska göra fransförlängning på mig, spännande hihi. Ha en bra torsdag alla där ute.