7 Augusti

Vet att katterna ser skit läskiga ut haha, man ser ingen skillnad på dem heller, men de är goa den korta lilla stunden de vill mysa iallafall.
Idag har varit en lång dag, Klev upp klockan 6.00 För att en timma senare börja jobbet, slutade vid 16.00 då jag och Minna köpte varsin glass på vägen hemmåt. När vi kom hem duschade vi av oss och fräschade till oss innan Vi åkte in med Mindee och Max och köpte med deiles hem. (Jag och Minna har varit barnvakt ikväll, pappa och Linda firar 10 år så dem har lyxat lite extra ikväll) När vi ätit upp maten hemma kommer vi på att vi måste ha lite godis till kvällens film (Sune på bilsemester) så vi for in igen och köpte de, la Mindee direkt vi kom hem och hon var super duktig, drack sin välling och sa godnatt sen var hon tyst. När Mindee var lagd satte vi på filmen och lagom tills den var slut blev Max trött och gick och la sig utan problem. Fina och duktiga syskon.

Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan på 8.00 För att först åka till Laxå och plocka och sedan fortsätta med jobb på Sibylla tills klockan 16.00, vad som händer efter det får ni veta imorgon. Puss och godnatt.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg?

Skriv här: