Hämtat lille valpen

Idag har vi hämtat vår älskade lilla kille, han verkar trivas bra, så glad och nyfiken. Har även gymmat idag för första gången på länge, har varit förkyld så tagit de lite lugnt ett tag. Men nu är jag tillbaka igen. Nu blir det fredagsmys här hemma på Norrvägen.


Workout done

Dagens träningspass avklarat. Blev armar och en halvtimma i trappan, nu har jag svettats som en gris. Mot jobbet för ett 8 timmars pass!


Lite bilder från gårdagen

Hej mina vänner, igår började jag dagen med att måla klart förrådet som står på tomten, bilder kommer. Sen tvättade jag bilen innan jag åkte in till stan för att luncha och mysa med syster. Skjutsade sen hem Minna och där blev jag bjuden på tacos och fick träffa två till saknade syskon och papi och Ida. Avslutade gårdagen med en springtur runt ånnabodasjön, vi sprang 5km på 28 minuter och jag är nöjd för att inte ha tränat kondition på länge. Men bättre ska det bli. En sak jag älskar med garphyttan är naturen. Så underbart.

Ullavi klint berget

Tre bilder från när jag och Sandra gick upp till ullavi klint som jag glömt visat. Vi köpte med oss sallad och mös tills solen gick ned.


Benpass

Väldens finaste Lo
Vi ligger i soffan jag och Lo och kollar lite youtube. Var på gymmet tidigare idag och körde ett benpass. Tänkte försöka ta mig upp ur denna soffa och städa huset. Senare ska jag nog träffa Nanny ikväll.

En dagens lista

Dagens humör: Startade dagen med att vara super trött, men under dagens gång har jag blivit piggare och gladare.

Dagens borde: TRÄNA! Fan vad jag har fuskat de senaste dagarna. Imorgon får jag träna igen allt jag missat.

Dagens frisyr: Inbakad fläta, sååå skönt att få bort allt hår.

Dagens smink: Endast mascara. Jag är så himla dålig på att sminka. Något som jag skulle vilja bli bättre på, ser alltid likadan ut till vardags som till fest. 

Dagens klädsel: Jobbkläderna. Svart T-shirt, blåa jeans och ett par Nike skor.

Dagens planer: Dagen är nästan slut, har jobbat öppning-stängning och inte hunnit så mycket mer idag. Ätit tacos framför lyxfällan.

Dagens vill ha: Vad vill jag inte ha?  Vill ha en nybyggd carport, kamin, ett stort matsalsbord och massa nya kläder.

Dagens fundering: Varför någon gjorde en fake Facebook av min kompis? Vad ville hen få fram och hur kan man vara så respektlös?

Dagens konstigaste: När en fågel flög in i butiken idag så jag och kollegan sprang efter med två långa pinnar och mutade den med limpmacka. Den flög längst med taket och det är HÖGT i tak på jobbet. De föll ner så mycket damm så kunderna trodde att det snöa haha. Jag var mest nervös över att fågeln skulle bajsa en kund i huvudet. 

Dagens tråkigaste: Helt klart vädret, man blev lite bortskämd av förra veckans väder.

Dagens längtan:  Måste erkänna att jag längtar lite efter vovven som snart flyttar in hos oss. Är egentligen ingen hundmänniska, men ska bli mysigt med en liten busig hundvalp här hemma. 

Dagens snap Moa:




14 Maj


Startade denna dag på bästa sätt, med Axel. Var länge sen vi hade sovmorgon tillsammans. Sen började jag tvätta förrådet inför målning. Sen fick vi besök av Oscar Emil och Alexandra. Åkte med dem till back SM här i ånnaboda. Jättekul att kika lite cross. Lite senare drog jag in mot stan för att relaxa och åka lite kanor på gvik. Nu: soffläge framför Eurovision song contest. 

Inte ett moln

Detta träd har börjat blomma på tomten, vet inte vad de heter men det är himla fint. Sitter utomhus och njuter av solen en ledig dag. Ska testa en ny protein froyo. Om två timmar ska jag gymma sen åka till Ullevi klint. Kanske kommer lite bilder senare. 

En frukostbild...

... Idag igen. Men såg så gott och härligt ut. Och det var det också. När det är sånt här väder känns de veklingen helt rätt att bo i hus, på landet. Att greja i trädgården har blivit min nya hobby haha. Tant Moa. Dålig uppdatering på senaste men har jobbat öppning-stängning hela helgen. Men ändå haft en väldigt bra helg. I lördags efter jobbet åkte jag till Sandra och blev bjuden på mat, sen köpte vi massa gott och satte oss i min trädkoja med massa ljus. Var verkligen så mysigt 
Slutade med att vi satt där tills 00.00 på natten, då hade vi myst där i 3 timmar. Sen sov Sandra kvar hos oss. Vi sov alla tre, jag Sandra och Axel i våran 1,60 säng haha trångt men mysigt. I söndags (igår) så gymmade jag efter jobbet med Sandra. Sen åt vi grillat på kvällen. Sååå gott. 
Nu ska jag strax till jobbet men först åka förbi en bilservice för att få fläkträmmen bytt.


Nu tar jag natt

Ooooch några timmar senare var gräset planterat. Hoppas det tar sig nu! Försökte mig på att klippa gräsmattan idag men lyckades inte få igång den så det får Axel göra helt enkelt. Lilla Lo var ute och höll mig sällskap.
Blev en sväng till kvarntorpstrappan mitt på dagen. 
Och på kvällen ett besök hos 
grisarna med två kusiner. 



GrävarN

Idag hålls jag i trädgården. Plattorna ska bort. De har typ sjunkit ner en meter i marken känns de som haha. Såå underbart väder! Har på mig mjukisbyxor och en topp endast och svettas som en tok. Nu hoppas vi att detta väder håller i sig, läääänge!




3 Maj

Dagens frulle och senaste gympasset.
Om en timma ska jag åka in mot gymmet och klockan 15 börjar jag jobbet. Imorgon är jag ledig wiho.