29 Juli

Dagens frulle
Idag är jag ledig, har tvättat nu på morgonen och ska strax snygga till mig för en dag på stan med Elin och Alexandra. Men innan de, hämta ut ett paket! Ikväll blir det att umgås med Sibylla personalen! 

28 Juli



Två nya 


En väldigt bra helg

Vi började helgen med fest i fredags 
Vi förade först hemma hos Alexandra, sen drog vi vidare till en annan förfest och var där en stund sen blev det satin till stängning och häng hemma hos mig till kl 04 på natten. När jag vaknade i lördags var jag lagom sliten men när jag lyckades ta mig upp ur sängen så städade jag lägenheten och åkte sedan iväg med mina systrar Ida och Minna till marieberg och vi avslutade lördagen med taco, godis, melon och film.
I söndags jobbade jag öppning till stängning och när jag kom hem var min älskling hemma som varit borta sen i onsdags. Hoppas ni haft en likabra helg som mig! 

23 Juli

Ikväll har jag umgåtts med Minna, vi testade det ni ser ovan. Kan rekommenderas. Imorgon jobbar jag väldigt många timmar och på kvällen blir det fest. Godnatt och trevlig helg!


23 Juli

Gårdagens kvällsmat blev pizza på Monza, otroligt gott där, och generöst. Beställde en barnpizza och inte ens hela den fick plats i min mage. Axel åkte igårkväll, han ska iväg på jaktmässa om jag förstått det rätt? Är iallafall ensam hemma tills på söndag 😎 nu ska jag kliva upp ur sängen för att göra mig iordning för jobb om en timma, hoppas ni får en bra dag. Kramisar.


Vad är bättre än en nutella? Två nutella

Några få bilder från helgen. Jobbade lördag, blev en myskväll med Axel. Igår, söndag var jag ledig och vädret bjöd på strålande sol, helt otroligt. Jag och kärleken åt jättegod men jätteonyttig frulle tillsammans, sen åkte vi ut till landet och la oss i solen, sen åkte vi en sväng till Ikea, blomsterlandet och xxl för att köpa lite nödvändigheter. Fixade sedan lite hemma och åkte sedan ut till stortorp igen och åt tacos med familjen, mys söndag. 



10 Juli

Gårdagens kvällsmat: bakad potatis, kyckling currysås och sallad Made by Moa. Idag är det fredag och det ska firas med taco och myskväll med Axel. Sug o svälj trevlig helg! 



7 Juli

Detta fick jag med mig hem igår.
En tisha från lager 157, en blommig tisha från vila, ett leopardmönstrat linne från vila, en väldigt välbehövlig kalender,  och två tröjor från gant. HADE.


6 Juli

Idag blev det en heldag med min mysiga och väldigt saknade Alexandra. Vi sågs väldigt tidigt på stan, runt 11 tror jag det var. Gick runt en hel del, köpte med oss labaugette och lite godis hem. Åkte en sväng till lager 157, sedan till marieberg. Köpte tacosaker, bjöd över Axel och lagade taco och kollade på tv resten av kvällen. Tack min Alex för en bra dag. Shoppingen får ni se imorgon! Kram och godnatt 

6 Juli

Igår efter jobbet åkte jag till kontoret och städa och direkt efter jag var klar där åkte jag och Axel och hämta upp Gustav för att fiska och grilla. Blev en superfin kväll, skönt att man fick ta tillvara på det fina vädret ett par timmar iallafall, har jobbat alla fina dagar och idag är jag ledig, såklart regnar det då. Men det blir en heldag med mys med Alexandra. Så det blir hur bra som helst.  Men nu ska jag gå upp och äta frukost, mitt alarm väckte precis mig, godmorgon!


5 Juli


Dagens frullebild! 

3 Juli

Detta var vad jag åt till frulle, och nu har jag precis ätit upp en sallad här på jobbet. När jag slutar ska jag hem och äta med min kärlek och på kvällen blir det bad med Alexandra. Mysfredag.


2 Juli

Började denna fina dag med att åka till Laxå och Karlskoga, åkte så tidigt som det bara gick för att sedan kunna vara ute i det fina vädret. Åkte och bada och sola med Sandra, skjutsade hem henne och åkte vidare till faster för lite bad i poolen och kusinhäng. När vi badat klart tog jag med mig Axel och Mindee och plockade jordgubbar och där var även faster och farmor. Vi avslutade denna dag med pizza, flera dagar som denna tack! 
Blev en hel del Mindee bilder men blir lätt så när man har en sån söt lillasyster som jag, så det får ni leva med. Kramisar 




1 Juli


Balkonghäng med snyggingen, vi spelade nyss skipbo och gissa vem som vann? Jo jag 😏