Fredagsmys med min fina kille


29 Augusti

Den sista bilden är tagen av Moa och Minna och jag var tur tyungen att lägga upp den haha, sötisar.
Har precis grillat med familjen annorlunda, typ. Ska åka och träna nu, hej.

27 Augusti

Idag kom min tröja jag beställt, gulligt att skicka med lite godis också!
Nu ska jag byta om och tagga fystest på träningen med Minna!
 

26 Augusti

Min lilla tjej går iprincip själv nu, finast i världen
Massa bilder på Max och hans kompis.
 
 

24 Augusti

Några bilder på min gois från förra veckan.
Igår var jag och Elin barnvakt åt Mindee och Max här hemma, vi kolla på björnbröder, åt b&j och åt godis. Fredagsmys. Nu på morgonen så har jag och Elin städat kontoret och kollat på farmors kaninungar, hon har fått ännu 2 kaniner. Elin är just nu i duschen och när vi har gjort iordning oss ska vi till stan och där ska jag ta med Caroline till marieberg för lite lunch. Ikväll ska jag till Axel och fira hans mor och hans bror. 
 

19 Augusti

2 bilder från helgen då föreningen var på twisters summer camp! 
Har haft det super men sängen var mycket efterlängtad och kroppen är nu helt slut. 
Idag är sista dagen på sommarlovet och jag ska vara barnvakt åt min bebis som tog sina första steg i helgen och ikväll ska jag på bio och sedan sova hos Alexandra som är tradition innan skolan börjar!

15 Augusti

Lite bilder från idag på fina syster och vovve! Imorgon är det läger med föreninge. Hör nog av mig på söndag.

15 Augusti

Bild från igår 

Idag så ska jag packa lite mer till cheer-lägret som är imorgon. Ska även städa och göra mig iordning och någon gång under förmiddagen så ska jag och Minna fara hem till mamma. Vi ska åka och köpa labba och sedan umgås med våran syssling i deras sommarstuga. Ikväll blir det träning och ännu mer packning.
 

14 Augusti

Åt nyss detta till middag och nu ska jag och Minna till Sofie och äta frukt och ha myskväll!
 
 
 

13 Augusti

Idag får det bli ett inlägg utan bilder, täknte bara kortfatta gårdagen och berätta vad som händer idag.
Igår började jag dagen med en frukost hos Axel, han åkte och jobba tidigt så jag stannade kvar hemma hos honom ett tag tills jag skulle träffa Vega och Sofia på stan för en fika. På Soleo satt vi över en timma tills jag skulle åka hem och äta för att sedan dra vidare till lek o buslandet tillsammans med min broder, 2 kusiner, och två fastrar. Hann även med att göra mina ögonbryn på Kerstin Rapps då det fått återbud av någon annan. Även Alexandra var med. När jag kom hem böt jag om till springkläder och cyklade till markaspåret med Minna i spöregnet och kötta 5km för att sedan cykla hem i spöregnet. Efter en välbehövd dusch satte jag på mig mina myakläder och åkte hem till Sofie och avslutatde dagen där med pippilångstrump filmen, underbart.
 
Idag ska jag träffa Alexandra på stan efter hennes körlektion och köpa med labba hem till henne om ha myspys. Klockan 17.00-22.15 jobbar jag och efter det åker jag hem till Alexandra igen och sover hos henne.

Bad med Mindee och Max

 
 

11 Augusti

Liseberg med mina brudar var g r y m t. Vi åkte det mesta och röjde stället, B&J glass hann vi också med att äta två gånger, hade nästan glömt bort hur gott det var. I bilen sjöng vi högt till gamla låtar både på vägen upp och ner. När vi kom till Örebro avslutade vi dagen med en smoothie på mc. Vi körde sedan hem Alexandra och mötte upp Axel. Jag Axel och Elin åkte då vidare till mellringeskolan där Axels kompisar var och även Elins pojkvänn. Umgicks med de en del av kvällen/natten. myspys. Vi åkte hem till mig runt halv 3 på natten och Elin och Axel sov över hos mig så jag slapp sova ensam. Igår vaknade vi sent och jag städade kontoret och jobbade även på Sibylla då en av tjejena fick feber. Idag fyller min kusin Celina år. Grattis till dig ♡ Så ikväll blir det kalas hos henne och efter det åker jag vidare till Axel! Ha en bra söndag alla!
 
 

Drömbilen

Denna bil skulle jag vilja ha, det är en BMW 118d, vit. Tycker den är lagom stor och riktigt snygg, tänk om jag skulle vinna mycket pengar på lotto, då skulle jag lätt köpa denna.
 
 

8 Augusti

Har precis ätit hemmagjort pizza med far och syster. Klockan 18.00 börjar jag jobbet och slutar ca 22.30 sen är jag ledig ett tag framöver, skönt! Innan jobbet har jag ingen aning om vad jag ska göra, är så himla rastlös och vill hitta på något, vad? 
 

6 Augusti

Såhär härligt hade vi de vid poolen innan regnet började ösa ner, men nu verkar solen titta fram lite? Ikväll ska jag ha myskväll hemma och mamma, hela familjen samlad för en gångs skull och även Axel ska med. Imorgon och i övermorgon är de jobb. Sen är jag fri ett tag fram över!

4 Augusti

Farmors kaniner och deras underbart söta ungar! Alexandra, du vill inte ha en kompis till Zorro? Idag är min enda ledig dag och den har jag spenderat med fis och joi. Vi har varit ute och gått med mellis, och kört styrka och stretch. Ikväll ska jag umgås med han jag är kär i men vad vi ska göra vet jag inte än!
 

2 Augusti

Åt precis min favoritmat, taco tillsammans med Minna och Moa. Familjen är i Leksand och jag tycker det är skönt att vara ensam hemma ibland. Syster åker till mor senare och då blir jag helt ensam. Klockan 5 börjar jag jobbet men innan dess så ska jag en snabbis upp på stan för att hämta ut en sak. Slutar runt halv 11. Imorgon jobbar jag också, 6:e dagen i rad, sen är jag ledig 3 dagar, skönt. Idag är det en vecka kvar tills jag och mina favoritbrudar Alexandra, Elin och Caroline  drar till liseberg och härjar. Ska bli supermysigt. Nästa vecka jobbar jag 2 dagar och sedan är det cheerläger som väntar.

10 saker som gör mig lycklig

♡ Musik
♡ Sommar
♡ Min släkt
♡ Min familj
♡ Mina vänner
♡ Cheerleading
♡ Överraskningar
♡ Att jag har körkort
♡ Att jag har extrajobb
♡ Att det endast är 1 år kvar i skolan