Frida gästbloggar

Hej alla Moas läsare! Vad spännande och roligt att få komma in hit och få skriva lite. Det är nämligen så att jag valt att gästblogga här hos Moa! Tänkte faktiskt skriva lite saker om henne & om oss som vänner som ni kanske inte vet! 
 
- hon har väldigt fint hemma hos sig
- hon har världens härligaste skratt
- hon tycker inte om "andningsljudet" när man ska sova 
- hon och jag åt alltid morötter som snacks när vi var lite yngre 
- hon var med när jag fick reda på att jag blivit moster för första gången & jag grät
- hon har jävligt torr och tråkig humor, men ändå skrattar man
- hon är väldigt spontan 
- hon är en väldigt bra vän (💗)
- hon och jag säger att vi ska ses men det blir inte lika ofta som vi säger det tyvärr 
- hon har drömhår
 
det var lite saker om både henne och oss som vänner & jag hoppas att ni fick veta något nytt! 
 
Massa kramar 💗

24 Februari

Vaknar till att få beröm av kollegan, myser lite med kissen och kollar ut och möts av sooool, bra start på denna lediga dag!! Ska stoppa i mig lite frukost sen storstäda huset och efter det blir det en promenad i det härliga vädret, hur glad blir man inte av solen!?


Sovmorgon


Här ligger vi och morgonmyser. Har lång sovmorgon idag. Ska strax ta mig upp och äta en god frukost. Hoppas ni får en bra dag. Kram.

Ledig helg

Startade dagen på bodaborg med Sandra och Alexandra, grymt jävla kul. Efter en massa timmar senare och en massa stämplar rikare så åkte vi hem till mig. Duscha, snyggade till mig och åkte till pitchers för mat och bowling med Axel, Jonas och Emma. Och jag VANN. Grymt. Upptäckte precis vad dålig man är på ett ta bild när man har kul, man glömmer helt bort det. Men hoppas bilderna duger iallafall.


15 Februari

Fick denna vas i inflyttningspresent av släkten och jag älskar den! Så fin med lite rosa färska blommor i.

Ananas

Något jag älskar är att ha en fruktskål med en massa godsaker. Tycker det gör så mycket i ett kök. Speciellt med en ananas i skålen 😉

13 Februari

Igår fyllde Axel år och det firades med krabbelurfrukost och kvällsmat på pizzahut. Imorgon blir det lite kalas för Axels närmsta här hemma.

I vardagsrummet






Hundvakt

Vi är hundvakt denna vecka åt Lova. Så imorse tog jag en timmas promenad. Älskar att det finns så många ställen att gå på här i garphyttan. Ledig idag så ska greja här hemma på förmiddagen sen träffa min saknade vän Alex. 


Vad jag pysslade med igår

Före:
Efter:



Dagens Moa

Dagens outfit
Jeans: Gina 
Jacka: Lager 157
Topp: Veromoda, inköpt igår och jag älskar den! 
Dagen frisyr: halvupsatt, som för övrigt blev 5 cm kortare förra veckan. 
Nu mina vänner ska jag in till stan för att plocka en butik och efter det svänga förbi och köpa en sak till badrummet. Visar bilder på det om de blir som jag tänkt mig.

En ny liten släkting

Idag har jag fått gosa 1 dag gammal liten tös. Förmodligen sötaste bebisen jag någonsin sett. Kolla bara in håret. Lilla trollunge.


3 Februari

Har precis storstädat hela huset, såå skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen, ta något att äta och sen åka in mot stan för att klippa mig och besikta bilen. 
Vilket underbart väder det är!!