27 Januari

Idag fyller min fina far 38 år, jag ville bara flika in här och skriva grattis till min pappa som betyder och ställer upp så himla mycket för mig. ♡

Mitt rum

 

25 Januari

Satt upp mina tre favoritpojkar på garderoben 
 

25 Januari

De närmar sig, sakta men säkert.


23 Januari

Min nya skjorta från Boomerang
 

22 Januari

Hindersmässan idag, som jag och min kompis gick på. Köpte 2kg godis. (Dock inte allt till mig) Marknadsnougat måste ju vara de godaste? Sen säljs det ju bara en gång om året så de är ett måste att köpa. Jag blev även ägare till en ny snygg skjorta när vi var på stan, den får ni se senare. Och så köpte jag present till min far som fyller på måndag. Idag har jag träning, utan tränare för hon är sjuk. Sen ska jag hem till min pojk och sova.

21 Januari

Godmorgon!
Vilket fint väder det är idag! Jag har sovmorgon till ett idag så jag tog sovmorgon till nio och nu är jag klar och ska åka till Alexandra och plugga lite. Idag blir det att leka med Caroline efter skolan. 
Grattis Linda på din dag  ♡

20 Januari

Två bilder från idag, en på mig och en på älsklingen min. Idag hade jag träning, men bestämde mig för att inte vara med för att jag inte är helt hundra, är lite förkyld. Satt istället och pluggade lite som jag behöve komma ikapp med. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och väntar in PH i sängen med Minna.

19 Januari

Precis ätit frukost, idag var de far som bakade scones. Helgen har vart bra men gått för fort om ni frågar mig. I fredags var jag hemma med mina två kompisar Alexandra och Elin, Minna hade Moa här så de blev en riktig tjejlkväll. Jag var lite barnvakt åt Mindee också, men hon la sig och var så duktig vid sju. Vi åt pizza, spelade kort, sminkade varandra och åt massa godis. Runt 10 åkte jag och mina brudar in mot stan och busa lite innan jag far hem till Axel och mös med honom. En sjukt bra fredag med andra ord. Igår (lördags) så städade jag kontoret och jobbade ett sex timmars pass på Sibylla. Idag hade jag tänkt att städa och rensa rummet lite, kanske rensa garderoben? Lite sugen på de, vill ha mer utrymme men tror inte att jag har något som jag vill bli av med dock. Om Sandra hinner ses idag så ska jag även träffa henne. Och ikväll åker jag hem till Elin och sover där med henne och Alexandra, och även Frida blir med en stund. Puss

Bilder från helgen

Lillbrorsan sladdar
Lilla Mindee
Kusinerna vattkoppor 
 Nova
 Och Nellie
 
 

En rosa frukost

 
 
 

14 Januari

Tog mig precis ett dopp i badkaret med 40 grader, jag var så himla fruksen och man blir så varm efter. Dock så är bilderna från i helgen när jag badade med älsko. Visst har vattnet cool färg? Hade någon fräsig badbomb i. Idag kom ett av mina träningbyxor, de var super snygga men precis så att de passade. Tror att jag behåller de ända. Är rädd att de blir för långa annars. Ledig från träning idag, skönt. Ikväll ska jag kolla på PH och imorgon har jag sovmorgon.

13 Januari

 

12 Januari

Beställt två par nya träningbyxor idag, nöjd!

12 Januari

Igår fläska jag och pojkvännen till oss med lite B&J samtidigt som vi kollade på någon film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Imorse tog vi ett varmt bad innan jag och familjen gick till farmor för lite lunch. Slappsöndag, och imorgon är det skola igen. Om en kvart är pajen klar som faktiskt jag lagade idag. Kan smaka hur som hellst, spännande.

11 Januari

En bild på min pappi sen förra helgen innan han skulle på maskredfest, söt va?
Om ett tag ( hoppas jag ) kommer Axel hem till mig. Han ska sova här och jag har bestämt att vi ska bada. Något annat är inte bestämt. Denna helg blev/blir en lugn helg. Skönt enligt mig. 

7 Januari

Precis tryck i mig bananpannkakor med Alexandra, de blev suuuuper goda. Vi har varit iväg och snyggat till våra ögonbryn hos rapps. Så nu är vi nöjda och mätta och belåtna.

Från nyår

 

3 Januari

Jag och Grete 
 

2 Januari

Har haft myskväll med fis och kollat på Sunes jul och ätit en massa frukt. 
 

2 Januari - hemma

Nyår i Halland med min älskade och hans familj
Är hemma från Halland nu och har haft de hur bra och mysigt som hellst. Vi hat varit i Varberg och shoppat och ätit på resturang, vi har vart på Ullared, hälsat på hans släkt, haft skytte tävling, gått promenader och fotat vid havet som jag kommer att visa er. Idag har jag träffat min vän Alexandra, vi tog en runda på marieberg och avslutade det hela med La baugette. Inatt sover jag hos min fis. Vi ska äta pizza och bara mysa. Imorgon ska jag ha sleepover med mina finaste, Alexandra och Elin, hur mysigt? Ett bra lov vill jag lova er att jag haft, och det hoppas jag att ni också har! 
GOTT NYTT ÅR I EFTERSKOTT