30 Oktober

Igår var det halloweenfirande hos farmor och hela tjocka släkten var med. På kvällen fick jag med mig tre brudar hem på övernattning. Sofie, Sofia och Celina. Idag har vi promenerat i ånnaboda och falkasjön. Har verkligen varit så härligt höstväder denna helg. Vi har även besökt nyöppnade Jakobssons möbler i Örebro, ätit på Rosalie. När vi kom hem igen lagade vi chokladbollar och slog på en film.


28 Oktober

Nu på förmiddagen har jag tagit en lång promenad med min fina kille och nu sitter jag och äter en brakfrukost. När jag ätit upp ska jag bege mig mot kusin Linda för nya fransar och ska spendera några timmar med henne på Marieberg efter. Ikväll blir de nog resturang eller bio, kanske båda. För idag firar jag och Axel 5 år❤️ lång ledig också, fredag lördag och söndag. Så lyxigt!


26 Oktober

Nu på morgonen har jag haft min fina farmor på besök, vi har brunchat och haft det mysigt. ❤️

Just nu är jag ute på en promenad med Ajo och har en bra pod i öronen!


20 Oktober

Idag hade jag med mig min älskade mammi till jobbet och avslutade dagen på gröna grodan med mat och efterrätt. Min bästa mammi. Tack för att alltid finns för mig. Du är BÄST.

Under hela eftermiddagen har jag mest slappat, tagit lite tvätt och lite disk annars tagit det väldigt lugnt. Precis vad jag behövde. Just nu lyssnar jag på en pod och nätshoppar lite. Jag lyssnar på bingo och Katrins pod, bästa någonsin. Så glada att de är tillbaka.


Bröllopet 15 Oktober

I lördags var det äntligen bröllop för finaste pappa och Ida ❤️ vigseln var i lysviks kyrka och festen på Selma spa i Sunne.

Nygifta Nordqvistar. 👰🏼

Systrarna Nordqvist.

Jag, syrran och två kusiner.

Så himla fint dukat och fixat.

Jag och faster på första bilden,
På andra jag faster och kusin.

Tårt dags, jag gillar i vanliga fall inte tårta men denna var magiskt. Inte en klassisk marsipantårta med grädde och sylt.

Dagen efter åt vi en stor hotellfrukost.

Innan hemfärd så utforskade vi spat på Selma spa. Det var verkligen ett magiskt fina bröllop. ❤️


14 Oktober

Dagens Moa
Tröja: Lager 157
Jeans: Lager 157, midnattsblåa skit snygg färg som precis är nyinkomna i butik.
Klocka: Marc by Marc Jacobs

Nu ska jag strax bege mig mot stan för nya naglar, efter det jobbar jag några timmar och imorgon smäller det, för då gifter sig pappa och Ida 😍


Måndag, tisdag, onsdag.

I måndags var jag hos kusin Linda och fick nya fransar, känns så lyxigt. Hann även klappa lite på hennes vovve.

Två bilder jag tog lite fort på jobbet i tisdags, det är ju bara så vackert med höst.

Två bilder från igår (onsdag) var ledig igår och passade på att bocka av en massa på att göra listan, som:
•Laga framglaset på bilen hos Carglass
•Lämna in klänningen för uppläggning
•Köpa matchande slips till Axel
•Köpa jord och markduk till grusgången
•Gjorde klart grusgången
Hann även träffa Emelie en sväng och på kvällen var vi bjudna på mat hos Johannes och Linda.


9 Oktober

Igår sov min lilla fisrumpa Alexandra här hos oss i garphyttan, vi lagade nå jävulsk god mat som ni kan se ovanför. Åt så mycket mat så jag inte orkade snacksen. Vi låg och kollade på tv tills jag somnade i sked med Alex❤️

Efter en hel helg med fullt ös på jobbet så åkte jag hem till farmor och mös i några timmar, åkte därifrån med många gram rikare choklad. Massa nyheter som jag varit sugen på att testa 😍


7 Oktober

Igår tog jag och Axel en roadtrip till Karlstad, Axel skulle hämta en sak och vi passade på att äta på KFC 😋
På vägen hem åkte vi förbi Ikea och klädstång så nu är alla Axels jaktkläder upphängda i hans jaktrum! Himlen var verkligen såååå fin igår.


Flygande Jakob

Igår lagade jag och Minna flygande jakob, faktiskt väldigt lätt och väldigt gott.

På eftermiddagen åkte jag, pappa och syrran till kvarntorpstrappan och gick 10 (!!!) varv på under två timmar. Minna hade aldrig varit där förut men var bestämd på 10 varv. Och det gick ju galant. Benen skakade när vi var klara.


En video från Idas möhippa

 

Kopparbergsmarken + bowling

I fredags sov vi ett tjejgäng i mammas stuga, spelade spel framför brasan, åt god mat och en massa snacks. På lördagen gick vi på kopparbergsmarken.

På kvällen träffade jag Filip Linus Alexandra och Axel. Vi åt mat på Efesos och spelade sen bowling. Jag vann faktiskt stort! Att vinna är ju alltid kul 😎